Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ALEGERI CARE ÎȚI SCHIMBĂ VIAȚA15 cai de a gasi scop, sens si bucurie in tot ceea ce faci

Arhiva

Descriere

Auzim deseori spunându-se că nu e niciodată prea târziu să te schimbi, dar pare ușor de zis și greu de făcut.

Hal Urbanne dezvăluie unele dintre cele mai potrivite strategii și modalități de a ne dezvolta capacitatea de a face acele alegeri prin care să trăim așa cum ne dorim, ducând o viață plină de sens și împlinire. Putem și ar trebui să ne schimbăm puțîn câte puțin în fiecare zi, să învațăm permanent din experiențele celorlalți, din cărți, dar și din ceea ce ni se întâmplă.

Cele zece virtuți prezentate înAlegeri care îti schimbă viațasunt chei spre împlinirea personală și liniștea interioară de care avem cu toții nevoie. Scurtele povestiri care servesc drept exemple și citatele - doze mici de înțelepciune - fac din această lucrare una dintre acele cărți care nu ar trebui să lipsească din nici o bibliotecă și pe care ar fi recomandat să o recitim ori de câte ori simțim că ne pierdem direcția sau când scăpăm din vedere misiunea noastră în viață.

Hal URBAN

Hal Urban a obținut diploma de licență și de master în istorie, dar și doctoratul în educație și psihologie la Universitatea din San Francisco. De asemenea, a făcut și studii postuniversitare în psihologia performanței de vârf la Universitatea Stanford.

Timp de treizeci și cinci de ani a câștigat diverse premii atât că profesor de liceu, cât și că profesor universitar. Prima sa carte, Cele mai importante lecții de viață, a fost aleasă drept „Cartea motivațională a anului” de către Writer’s Digest.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.