Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ANOTIMPURILE VIEȚIICheia care va descuia ușa spre o nouă lume de împliniri și satisfacții personale

Arhiva

Descriere

Anotimpurile vieții ar fi putut fi scrisă de fiecare dintre noi, pentru că este povestea tuturor. Se apleacă atât asupra triumfului cât și a tragediei... dar și asupra efectelor pe care le au asupra calității vieții noastre individuale. Cuvintele cuprinse în paginile acestei cărți sunt fundamentale pentru ideile și filozofia lui Jim Rohn, pe care le prezintă în seminarele pe care le ține peste tot în America și în lume.

Anotimpurile vieții va fi,la un moment dat, considerată drept piatră de hotar a unui nou tip de gândire, capabil de a transforma oameni și organizații și de a le conduce din hăurile mediocrității spre culmile împlinirii.

Această carte este deschizătoare de drumuri. Abundă de idei pline de inspirație, dezvăluie adevăruri fundamentale și identifică liniile de conduită pentru cei care sunt în căutarea unei vieți mai bune.

Pentru toți cei care încearcă să se descopere, această carte poate fi cheia care va descuia ușa spre o nouă lume de împliniri și satisfacții personale.

Jim ROHN

Jim Rohn a fost considerat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai influenți gânditori ai epocii noastre. De peste 40 de ani, Jim Rohn se concentrează asupra aspectelor fundamentale ale comportamentului uman, care nutresc o influență covârșitoare asupra performanțelor personale și profesionale.

A organizat seminarii și ateliere în Europa, Asia, Australia și Africa, dar și în marile orașe din America de Nord. Este membru al Asociației Naționale a Oratorilor, care i-a acordat premiul CPAE, în 1985, pentru performanțele remarcabile și profesionalismul de care a dat dovadă în arta oratoriei.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.