Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ARTA CONVERSAȚIEI - TONGUE FU!Cum să eviți, dezarmezi sau să neutralizezi orice conflict verbal

3500 lei

Descriere

Scopul discipolilor Kung Fu, artă chineză a auto-apărării, este acela de a ieși cu față curată din atacurile împotriva integrității corporale. Sam Horn, orator profesionist și consultant pentru nenumărate companii, te inițiază însă în tainele Artei Conversației Tongue Fu, menită să te scoată nevătămat, pe plan psihic, dintr-o situație neplăcută, spinoasă, prin alegerea atitudinilor și mai ales a "cuvintelor" potrivite.

Arta Conversației - Tongue Fu! devine astfel un veritabil manual al artelor marțiale mentale ale auto-apărării. Magia incontestabilă a autoarei te va învăța cum să rămâi înțelept și lucid în inima unui conflict verbal, dar și cum să-l eviți, cum să te porți cu persoanele dificile, cum să fii un bun ascultător, cum să-i dezarmezi pe cei violenți din punct de vedere verbal, cum să poți spune NU, fără să fii încercat de remușcări, cum să aplanezi conflicte inutile cu clienții, ce să spui și ce mai ales să nu spui ca să nu regreți mai târziu că nu ți-ai înghițit la timp cuvintele.

Mai mult chiar, vei găsi și planuri de acțiune adaptate pentru diverse situații de viață, așa că nu-ți mai rămâne decât să deprinzi arta vorbitului ca la carte și cele mai bune ajutoare ale tale de acum înainte: "cuvintele conflictuale și cuvintele conciliante".

"Iată o carte fantastică, plină de "șmecherii" verbale, menite să ne îndrepte atenția spre realizarea unor dialoguri constructive cu semenii noștri prin intermediul unei arte ideale de comunicare." - ANTHONY ROBBINS autorul bestsellerului "Putere nemărginită".

Sam HORN

Expertă în intrigă Sam Horn este un strateg în poziționare, comunicare și branding cu o experiență de douăzeci de ani de rezultate cu clienți precum Intel, NASA, Boeing, Cisco, KPMG, British Airways, ASAE și Entrepreneurs Organization. A fost conferențiar de top la INC 500/5000.

Sam a ajutat mii de antreprenori și directori executivi (precum Jill Nelson, fondatorul Ruby Receptionist, firma numită „Cea mai bună companie mică în care să lucrezi în SUA„ de către revista Fortune în primul număr din 2012; Charlie Pellerin, manager de proiect la Hubble Telescope și Nina Nashif, fondatorul Healthbox și World Economic Forum Young Global Leader) să creeze cărți interesante, idei și conferințe TEDx care i-au ajutat să-și mărească influența și impactul.

Sam este autorul cărților POP!, Tongue Fu!®, What’s Holding You Back?, ConZentrate și Take the Bully by the Horns, care au fost recomandate de persoane importante precum Stephen R. Covey, Billie Jean King, John Gray, Tony Robbins și Ken Blanchard.

Sam este o resursă media foarte căutată, iar lucrările ei au fost publicate în Fast Company, The New York Times si The Washington Post. A fost prezentă în toate marile rețele de televiziune și radio, inclusiv CBS, NBC, ABC și MSNBC, Postul Național de Radio, emisiunea Tonight Show a lui Jay Leno și To Tell The Truth, în care, împreună cu echipa Tongue Fu!®, au pus în încurcătură juriul.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.