Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Asistenţa medicală pentru nou-născuţi în perioada neonatală

Stoc epuizat

Descriere

Această carte este destinată medicilor care îşi desfăşoară activitatea în secţii de neonatologie ale maternităţilor şi se doreşte a fi un instrument care să contribuie la standardizarea intervenţiilor medicale dovedite eficace şi eficiente în domeniu. Astfel se va asigura furnizarea unor îngrijiri de calitate copiilor născuţi în aceste unităţi spitaliceşti, având drept finalitate creşterea ratei lor de supravieţuire şi atingerea potenţialului lor de dezvoltare, în beneficiul lor, al familiilor lor şi al întregii societăţi.

Proiectul SPITAL-COMUNITATE, flux de îngrijire continuă a nou-născutului şi a sugarului cu risc crescut de îmbolnăvire şi deces, finanţat din fonduri europene, şi-a propus desfăşurarea unor programe de formare profesională în vederea îmbunătăţirii nivelului de competenţe al pro-fesioniştilor din sectorul medical, astfel încât aceştia să furnizeze servicii medicale adecvate şi de calitate nou-născutului şi sugarului, în special cazurilor cu risc crescut de îmbolnăvire şi deces, iar lanţul de îngrijiri să fie standardizat, unitar şi de calitate.

Lucrarea a fost realizată de un COLECTIV DE AUTORI.

Pentru lista integrală: [click]

Această carte se oferă gratuit participanţilor la Cursul I.N.S.M.C. 2018-2019. După finalizarea cursului, o ediţie specială va fi disponibilă pe site-ul editurii.

Vă mulţumim pentru înţelegere.


Include 25 planse color

Silvia Maria STOICESCU

Maria STAMATIN

Prof. Dr. Maria Stamatin, medic primar neonatolog-pediatru și Șeful Centrului Regional de Terapie Intensivă Neonatală Iași.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.