Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ATACUL CLONELOR (RAZBOIUL STELELOR)

Număr pagini: 272 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

"Forța încă este cu epopeea STAR WARS" - USA Today
Curajos până la nesocotință și având o fire nesupusă și independentă, Anakin Skywalker este ucenicul lui Obi-Wan Kenobi și împlineste douăzeci de ani într-o perioadă de tulburări majore.

Tentativele de asasinare îndreptate asupra senatorului Padme Amidla înaintea unui scrutin crucial aduc Republica și mai aproape de dezastru. Fără știința cavalerilor Jedi, un murmur de nemulțumire începe să crească, transformându-se în vuietul a mii de soldați clone care se pregătesc pentru războiul final.

Partea întunecată se extinde. Maeștrii Yoda și Mace Windu percep tulburări uriașe... deoarece bătălia crâncenă dintre întuneric și lumină se apropie rapid, amenințând să-i înghită pe toți în talazul războiului.

"Acțiuni surescitante... ritm rapid... Versiunea literară a filmului Atacul clonelor poate fi recomandată fără ezitare oricărui iubitor de STAR WARS." - Cinescape.

R..A. SALVATORE

Ca unul dintre cei mai de succes autori ai genului fantasy, R.A. Salvatore se bucură de un număr impresionant de fani - în continuă expansiune și extrem de loiali. Cărțile sale apar în mod regulat pe listele de best-seller-uri ale The New York Times și s-au vândut în peste 10.000.000 de exemplare. Hardcover original, The Two Swords, Book III din The Hunter’s Blade Trilogy (octombrie 2004) a debutat pe locul 1 pe lista de best-seller-uri The Wall Street Journal și pe locul 4 pe lista de best-seller-uri The New York Times. Cărțile sale au fost traduse în numeroase limbi străine, inclusiv germană, italiană, finlandeză, greacă, maghiară, turcă, croată, bulgară, idiș, spaniolă, rusă, poloneză, portugheză, cehă și franceză.

Primul roman publicat de Salvatore, The Crystal Shard de la TSR în 1988, a devenit primul volum al apreciatului Trilogie Icewind Dale și a introdus un personaj extrem de popular, elful întunecat Drizzt Do’Urden. Aventura sa cu literatura a început în anii săi lungi de facultate, când i s-a oferit o copie a lui J.R.R. Stăpânul inelelor de Tolkien, drept cadou de Crăciun.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.