Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ATITUDINEA OAMENILOR ÎMPLINIȚIReguli de comportament pentru un success garantat

Stoc epuizat

Descriere

Lucrurile tangibile sunt suverane atunci când vorbim despre atragerea atenției. A arăta bine, a avea cât mai mulți bani par a fi aspectele cele mai importante. Sunt evidente și tentante, ușor de măsurat și de observat. De aceea nu miră pe nimeni că lumea intangibilă a atitudinii este atât de des neglijată. Se află de multe ori în punctul mort al societății contemporane care se concentrează asupra unei „realități concrete".

Atitudinea nu este ceva palpabil. Este dificil să te confrunți cu ea, să o definești sau să o explici. Se ascunde în spatele slăbiciunilor și forțelor noastre.

Citind însă această carte veți descoperi că, de fapt, cea mai importantă componentă a succesului provine din modul în care percepem lumea sau în care ne percepem pe noi, că atitudinea este acel element care face diferența.

Philip Baker ne arată că nu contează doar ce facem, ci și modul în care realizăm ceea ce ne-am propus, nu contează numai ce oferim, ci și felul în care oferim este important.

Atitudinea nu este numai o stare interioară, ea interacționează cu societatea, cu reacțiile emoționale și cu acțiunile practice. Aceste lucruri trebuie înțelese pentru a învăța să dăm dovadă de atitudine.

Philip BAKER

Dincolo de renumele pe care îl are ca speaker motivațional și de autor al mai multor cărți de succes, Philip Baker – printre ale cărui titluri se numără Secrets of Super Achievers, Attitudes of Amazing Achievers, Wisdom – The Forgotten Factor of Succes – le arată întotdeauna cititorilor săi că perseverența, echilibrul, concentrarea, curajul, umorul și înțelepciunea sunt semnificative în a dobândi o viață aleasă. Pentru că viețile mari nu se întâmplă pur și simplu, ci sunt alese. Îndepărtează-te de securitatea pe care ți-o oferă mediocritatea și alege-ți viața! Nu o lăsa să te aleagă ea pe tine, acesta este mesajul lui Philip.

www.philipbaker.net

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.