Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

AUTOCONTROLUL PRIN METODA SILVA

Număr pagini: Format: 14x21 cm
Arhiva

Descriere

In cei peste 40 de ani de la prima editie a acestei carti, peste 14 milioane de oameni au absolvit cursurile de Control Mental, dobandind capacitatea de a-si utiliza mintea la un nivel mai profund si mai eficient, chiar si in situatii de stres, in timpul somnului, oriunde si oricand.
Aceasta carte, care iti va schimba fundamental viata, are la baza un extraordinar curs de 4 zile conceput de Jose Silva.
Vei cunoaste tehnici de control mental prin care vei putea sa depasesti starile tensionate, obiceiurile negative, nesiguranta emotionala, stresul profesional.
Este cunoscut faptul ca o mare parte din bolile care ne scurteaza viata au la baza acumularea stresului pe care il intalnim zilnic; Metoda Silva este un pachet de tehnici ce iti vor vindeca mintea si trupul, si iti vor insanatosi sufletul.
Autocontrolul prin Metoda Silva este probabil cea mai importanta carte pe care o vei citi vreodata.

Jose SILVA

José Silva (11 august 1914 - 7 februarie 1999) a fost un parapsiholog autodidact american, autor al „Metodei Silva” și al „Sistemului Silva UltraMind ESP”, destinat să ajute oamenii să-și crească IQ-ul, să-și dezvolte abilități psihice, folosind forțe necunoscute științei. În anii ’40, Silva a dezvoltat un set de tehnici cu care și-a propus să poată modifica IQ-urile copiilor săi și să-și dezvolte abilitățile psihice (de exemplu, clarviziunea). El a descoperit că o zonă a creierului, partea care produce activitatea undelor cerebrale alfa, era mai puternică decât celelalte. Acest lucru i-a indicat că impedanța electrică a acestei zone a creierului era mai mică și, prin urmare, ar fi putut funcționa mai eficient. Silva credea că poate primi și stoca mai multe informații.

Silva a experimentat hipnoza, dar în timp ce hipnoza a făcut mintea mai receptivă, a simțit că este nevoie de mai mult control individual pentru îmbunătățirea funcției creierului. El a experimentat exerciții de antrenament mental pentru a liniști creierul, dar ținându-l alert în mod independent. Acesta, a argumentat el, ar duce la o îmbunătățire a memoriei combinată cu înțelegerea și, prin urmare, la creșterea IQ. Exercițiile din care au evoluat tehnicile lui Silva au solicitat o concentrare relaxată și o vizualizare mentală vie și modalități de a ajunge la niveluri inferioare. El credea că aceste niveluri s-au dovedit mai eficiente în învățare decât nivelul complet treaz, sau valul beta. Dovada pentru Silva a fost că în perioada de trei ani în care a lucrat cu copiii să-și dezvolte tehnicile, notele lor în școală s-au îmbunătățit brusc.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.