Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

BRAVO, BALENUȚO!Puterea relațiilor pozitive, la serviciu și acasă

Arhiva

Descriere

Ce pot avea în comun colaboratorii și membrii familiei voastre cu o balenă de cinci tone?
Mai mult decât v-ați putea imagina vreodată, vor spune Ken Blanchard - consultant de marcă în lumea afacerilor și autor motivațional ce a cunoscut succesul maxim prin numărul fulminant al vânzărilor - și prietenii săi dresori de la Lumea Apelor.

În această nouă carte motivațională, Blanchard afirmă că atât balenele cât și oamenii au un randament mai bun și implicit performanțe notabile atunci când se insistă asupra elementului pozitiv.

Veți vedea cum aplicarea tehnicilor pentru dresarea balenelor ucigașe de la parcul marin Lumea Apelor vă va maximiza eficiența la serviciu, dar și acasă, permițându-vă să deveniți părinți și parteneri mai buni.

Veți citi despre construirea și consolidarea încrederii, despre accentuarea elementului pozitiv, despre redirecționarea comportamentelor negative, dar, mai ales, veți afla despre două concepte esențiale pentru ca performanțele extraordinare - atât ale voastre, dar și ale celor cu care interacționați - să fie posibile: AL MEU EȘTI - a surprinde oamenii atunci când fac rău un lucru - și BRAVO, BALENUȚO! - a surprinde oamenii atunci când îl fac bine.

În plus, veți descoperi că toate acestea sunt foarte ușor de însușit!

Ken BLANCHARD

Profesor de adevăruri simple, cum îi place lui Ken Blanchard să se autointituleze, acesta este considerat unul dintre cei mai influenți și reputați experți în leadership din lume. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, puțini oameni poate că au influențat mai mult decât el managementul companiilor.

Este co-fondatorul și directorul spiritual al The Ken Blanchard Companies®  - firmă de consultanță în management, înființată în 1979 de el împreună cu soția sa, Margie Blanchard în San Diego, California. Dincolo de a fi un orator și un consultant excepțional, Ken este un autor de anvergură. Titlul său iconic din 1982, One Minute Manager s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare iar The Secret și Leading at a Higher Level au fost traduse în 47 de limbi. În 2005, Ken a fost introdus în Hall of Fame Amazon ca fiind unul dintre cei 25 de autori de top din toate timpurile.

Thad LACINAK

În calitate de vicepreședinte și curator pentru Busch Entertainment Corporation, Thad coordonează eforturile de formare și de îmbogățire a animalelor din cinci parcuri BEC, SeaWorld Orlando, SeaWorld San Antonio, SeaWorld San Diego, Busch Gardens Tampa și Busch Gardens Williamsburg. Lacinak a fost un personaj-cheie în dezvoltarea tehnicilor liderului SeaWorld(are peste 28 de ani de experiență în mamifere marine), a procedurilor de creștere a animalelor marine și de observare a comportamentelor spectaculoase la balenele ucigașe.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.