Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CÂINII VÂNZĂRILORNu trebuie să fii câine de atac pentru a avea succes în vânzări

Arhiva

Descriere

"Când eram copil mi s-a spus că dacă vreau să am bani, trebuie să învăț să lucrez cu oamenii și să vând. Abilitatea de a vinde generează capacitatea de a câștiga bani în orice moment și loc. Activitatea de vânzare constituie motorul oricărei afaceri. Lecțiile pe care le învățați practicând-o vă dezvăluie secrete valoroase care va vor aduce tot ce va doriți în viață, atât din punct de vedere financiar cât și emoțional."-Autorul

Cartea lui Blair Singer vizează trei secțiuni ale Triunghiului P-I al Tatălui Bogat descris de Robert T. Kiyosaki în Ghidul Investitorului: comunicare, sisteme și produse.

Blair SINGER

Blair Singer este un speaker de renume mondial și best selling autor al Little Voice Mastery, SalesDogs și Team Code of Honor. A instruit sute de mii de oameni din întreaga lume pentru a-și dezvolta abilitățile personale și în afaceri dar și în tehnici necesare pentru a excela ca lideri, vorbitori, facilitatori, formatori și oameni de vânzări. Printr-un mix de mentalitate, comunicare și formare de abilități de vânzare, Blair a devenit un lider care îi ajută pe oameni să își accelereze succesul personal și profesional - depășindu-și obiectivele și găsind capacitatea de a se extinde și de a-și urmări cele mai importante obiective și aspirații.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.