Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CALEA ÎMPLINIRII PERSONALEScop + Pasiune + Planuri + Exercițiu + Perfecțiune = Putere

2500 lei

Descriere

Calea împlinirii personale vă va ajuta să descoperiți în voi potențialul latent, încă neexploatat. Vă va oferi rețeta acumulării puterii extraordinare pentru a putea fi ceea vă doriți să fiți. Vă va ajuta să realizați astăzi lucruri care mâine, dar și în anii ce vor veni, vă vor schimba viața radical.

Todd Duncan clădește o nouă perspectivă asupra noțiunii de succes în toate domeniile vieții noastre. Iată formula care,alimentată prin convingeri sănătoase și disciplină, vă va înzestra cu o putere uluitoare, prin care vă veți transforma visurile în realitate:

Aceste cinci ingrediente de bază constituie moleculele interne care vă vor asigura energia fizică și spirituală ca să realizați tot ce vă doriți în viață.

Poate că vă doriți ca această energie să vă ajute să vă schimbați cariera.

Poate că doriți să găsiți puterea de a slăbi, de a renunța la obiceiuri nocive, de a fi mai bine plătiți, de a avea relații mai bune, de a dărui vitalitate și intensitate căsniciei voastre sau de a crea o moștenire spirituală pentru copiii voștri.

Nu există limite care să stea în calea acestei puteri extraordinare ce vă poate asigura viitorul.

Todd DUNCAN

Todd Duncan este un autor și speaker american, fondator al grupului The Duncan(1992), o companie de consultanță în domeniul vânzărilor ipotecare. CNN l-a catalogat chiar pe Todd Duncan ca fiind un „Tony Robbins al industriei ipotecare”. Este autorul a 17 cărți, inclusiv New York Times Bestsellers: Proven Strategies for Swamped Sales People, High Trust Selling: Make More Money In Less Time with Less Stress - cărți cu tematică motivațională care au ajutat milioane de oameni să-și descopere și să-și exploateze potențialul în viața personală și profesională. Cea mai recentă carte a sa, The $6,000 Egg: The 10 New Golden Rules for Customer Service încurajează loialitatea clienților, prin generarea continuă de recomandări. Todd Duncan este, de asemenea, gazda evenimentului anual Sales Master, care se desfășoară de 24 de ani (un eveniment uriaș ținând cont că la el participă peste 50.000 de agenți imobiliari, ofițeri de credite ipotecare și antreprenori).

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.