Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Caracter și competență în leadership Tot ceea ce se află dincolo de funcție, poziție sau autoritate

3900 lei

Descriere

Leadershipul este o disciplină practică, nu un concept abstract la care să medităm din când în când, fiindcă succesul unei organizaţii are legătură directă cu acesta. Şi, ca orice altă disciplină, poate fi învăţat.

Spre deosebire de alte cărţi, care se concentrează exclusiv pe abilităţi, lucrarea de faţă ne arată că performanţa şi credibilitatea unui lider se bazează pe combinaţia dintre caracter şi competenţă.

Autorul analizează cele mai importante patru componente ale acestor două trăsături, oferind o serie de sfaturi elocvente, practice şi inspiraţionale, pornind de la premisa că, în cele din urmă, leadershipul înseamnă influenţă. Un lider are nevoie de caracter ca să aibă o influenţă pozitivă şi de competenţă pentru ca influenţa să fie cât mai eficientă.

Fiindcă în mediul organizaţional din zilele noastre ritmul schimbărilor este unul extrem de accelerat, nu numai că oricine poate fi lider, dar ar şi trebui să fie.

Leadershipul este cea mai importantă activitate din istoria umanităţii, pentru că ne permite să progresăm, să depăşim obstacolele şi să ne schimbăm viaţa în bine.

Timothy R. CLARK

Timothy R. Clark este fondator şi director executiv al LeaderFactor, o firmă de consultanţă şi training care se axează pe dezvoltarea leadershipului, managementul schimbării şi agilitatea strategică.
Este, de asemenea, cofondatorul BlueEQ, o firmă de evaluare şi training în domeniul inteligenţei emoţionale.

Clark este privit ca o autoritate la nivel mondial în domeniul leadershipului, al schimbărilor la scară largă şi al agilităţii strategice.
El oferă consultanţă, instruieşte şi oferă coaching echipelor de lideri din toată lumea. Clark a mai scris trei cărţi şi peste 100 de articole. Fost CEO - de două ori - şi jucător de fotbal la Brigham Young University, Clark şi-a luat doctoratul la Oxford, în ştiinţe sociale şi politice.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.