Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CEI 12 FACTORI AI SUCCESULUI ÎN AFACERIDescoperă-ți, dezvoltă-ți și folosește-ți punctele forte

Stoc epuizat

Descriere

"Ce s-ar întâmpla dacă ai hotărî să îți începi afacerea la care ai visat dintotdeauna? Ce s-ar întâmpla dacă nu ți-ar păsa ce gândesc ceilalți? Ce s-ar întâmpla dacă de data asta ai acționa? [...] Știm că poți, pentru că visurile sunt realizabile. Doar că nu te-ai gândit la toate soluțiile posibile."

Mulți oameni permit limitărilor false sau aparente să îi împiedice să își îndeplinească visurile. Pe de altă parte, toți sunt dornici de mai mult. Să visezi nu este suficient, dar poate fi un bun început. Mai departe este nevoie de un plan, autodisciplină, acțiuni direcționate, perseverență, tenacitate, pasiune și încredere.

Nici un obiectiv nu este imposibil, ci doar, cel mult, dificil de atins. Uneori este nevoie de niște structuri de sprijin construite pe baza relațiilor cu oameni care te pot ajuta. Alteori este folositor exemplul unei persoane care a reușit deja să obțină ceea ce dorești tu. Oricare ar fi limitele care te încorsetează, Cei 12 factori ai succesului in afaceri îți va oferi soluțiile care ți se potrivesc și care te vor ajuta să fii și să ai ceea ce îți doreșți cu adevărat.

Acești factori sunt reali, puternici, măsurabili și conduc la succesul de durată. Ei îți arată că a cunoaște care îți sunt punctele forte nu este suficient; trebuie să știi unde te afli, încotro te îndrepți și să acționezi pentru a obține ce ți-ai propus.

Una dintre cărțile cele mai inteligente și cu adevărat grijuliu scrise pe tema succesului.

Mark Joyner, futurist, autorul besteseller-ului #1 Simpleology


Kevin Hogan, Dave Lakhani și Mollie Marti au colaborat pentru a crea o carte practică de succes, pe care oamenii o pot folosi în mod natural în afaceri - și cu economia actuală, cine nu are nevoie să își îmbunătățească eficientă în afaceri?

April Braswell

Kevin HOGAN

Kevin Hogan este recunoscut pentru cărțile sale de psihologia persuasiunii, el predând, de altfel, persuasiunea și Influența la Centrul de Management al Universității St. Thomas și este un invitat frecvent al presei. Kevin este bine-cunoscut ca speaker internațional, consultant și trainer pentru corporații. El a instruit în abilități de persuasiune, vânzări și marketing companii aflate în Fortune 500. În ultimul deceniu, el a devenit expert în limbaj corporal la The Wall Street Journal, ABC, Fox, BBC, The New York Times, The New York Post și zeci de reviste precum Forbes, Investors Business Daily, InTouch , ș.a.

Principalele sale seminarii și workshop-uri ajută companiile să vândă și să comunice mult mai eficient.

Dave LAKHANI

Dave este considerat unul dintre experții de top în domeniul persuasiunii, iar seminariile sale sunt foarte căutate și audiate în cadrul corporațiilor și organizațiilor din întreaga lume. Sfaturile sale se regăsesc constant în revistele Selling Power, Sales and Marketing Management, Wall Street Journal, Investors Business Daily, INC, Entrepeneur, The Today Show. David este, de asemenea, și gazdă unei emisiuni radio, Making Marketing Work, în care discută despre strategii de marketing necesare pentru dezvoltarea afacerii.

Este un maestru practicant al Programării Neuro-Lingvistice (NLP), care a studiat cu fondatorul acestei discipline, Richard Bandler.

Dave locuiește în Boise, Idaho, împreună cu soția sa, Stephanie, și fiica sa, Austria.

Mollie MARTI

Mollie Marti este psiholog, avocat și profesor de psihologie la Universitatea din Iowa. Vorbește în întreaga lume despre rezistența la acțiunile conducerii/managementului, mentoratul angajaților, designul vieții și etica în afaceri. Dr. Marti are ani de experiență în coaching-ul de maximă performanță și o listă prestigioasă de clienți, inclusiv olimpici și oameni din elita business.

Inspirată de cel mai mare funcționar public cunoscut de ea, judecătorul Max Rosenn, ea a fondat un proiect de reziliență comunitară nonprofit pentru a ajuta comunitățile să se refacă după crize și să-și crească astfel capacitatea de a face față provocărilor.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.