Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CEL MAI BOGAT OM DIN BABILON - Ediție de luxSecretele eterne ale succesului

45003300 lei

Descriere

Milioane de cititori au ajuns să cunoască celebrele "parabole babiloniene" ale lui George S. Clason. Considerate a fi adevărate surse de inspirație, ce tratează atâtea subiecte dureros de actuale precum planificarea și obținerea succesului financiar, asigurarea unui venit solid pentru viitor, dar și principii financiare extrem de solide, deși vechi de mii de ani, aceste povestiri fascinante, bogate în sfaturi și informații extrem de utile, au devenit un model demn de urmat pentru toți autorii lumii moderne ce hotărăsc să scrie despre toate aceste teme.

Pentru cei care au citit Arta Vânzării de Zig Ziglar, numele lui George S. Clason nu este o necunoscută, iar cartea de față vine după o îndelungă așteptare. Paginile ei vă vor purta doar aparent înapoi în timp, tocmai în îndepărtatul Babilon, leagănul principiilor de baza ale lumii financiare, prețuite și în zilele noastre și puse în practică în întreagă lume.

Folosind un limbaj la fel de simplu, dar și profund, precum cel biblic, acest ghid de înțelegere a lumii financiare ne schițează o cale sigură spre prosperitate și, implicit, spre fericire. Totodată, ne ajută să înțelegem problemele financiare cu care ne confruntăm, oferindu-ne și o soluție ce ne va călăuzi pe durata întregii vieți.

Cel mai bogat om din Babilon este o carte pe care trebuie să o citiți fără întârziere, s-o recomandați prietenilor și s-o dăruiți tinerilor care fac primii pași în lumea afacerilor.

George S. CLASON

George Samuel Clason s-a născut în Louisiana, Missouri în 1874. A studiat la Universitatea din Nebraska și a servit în armata Statelor Unite în timpul războiului americano-spaniol. A devenit un om de afaceri de succes, fondând compania Clason Map în Denver, Colorado. El este cel care a publicat primul atlas rutier al Statelor Unite și Canadei. Începând cu anul 1926 a lansat prima serie de broșuri celebre despre prosperitate și succes financiar, folosind parabole din vechiul Babilon pentru a-și prezenta și argumenta punctele de vedere. Lucrările lui au fost distribuite într-un număr impresionant în bănci și companii de asigurări, devenind familiare pentru milioane de oameni și transformându-l pe autorul inspirațional într-un clasic. Cea mai faimoasă dintre titlurile lui George S. Clason este The Richest Man in Babylon.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2022 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.