Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 12 COLOANE ALE SUCCESULUIAdevăruri simple, explicate și exemplificate

Arhiva

Descriere

Succesul este atins în momentul în care te auto-depășești. Așa că lucrul cel mai important pe care trebuie să-l faci este să te perfecționezi pe tot parcursul vieții, să-ti remodelezi propria personalitate.

Acesta este mesajul pe care Charlie (personajul căruia i s-a atribuit rolul de inițiator în tot ceea ce înseamnă arta succesului) îl transmite lui Michael (sau oricăruia dintre noi), cel care va fi supus unui proces de transformare prin înțelegerea vieții și a succesului personal.

În sprijinul visurilor tale vei găsi cele douăsprezece coloane pe care Jim Rohn și Chris Widener le pun la temelia succesului fiecărui om.

Ineditul abordării sub forma unui roman motivațional constă în faptul că îți dezvăluie prin dialog simbolic oportunitățile de care poți beneficia făcând apel la oamenii care îți sunt aproape și la propriile resurse.

Trebuie să înțelegi că, pentru a atrage oameni plăcuți, trebuie să fii la rândul tău un om plăcut. Pentru a atrage oameni puternici, trebuie să fii un om puternic. Pentru a atrage oameni loiali, trebuie să fii un om loial.

În loc să încerci să-i schimbi pe cei din jur, încearcă să te schimbi pe ține însuți! Dacă investești în dezvoltarea personală înseamnă că ești pe drumul cel bun!

Jim ROHN

Jim Rohn a fost considerat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai influenți gânditori ai epocii noastre. De peste 40 de ani, Jim Rohn se concentrează asupra aspectelor fundamentale ale comportamentului uman, care nutresc o influență covârșitoare asupra performanțelor personale și profesionale.

A organizat seminarii și ateliere în Europa, Asia, Australia și Africa, dar și în marile orașe din America de Nord. Este membru al Asociației Naționale a Oratorilor, care i-a acordat premiul CPAE, în 1985, pentru performanțele remarcabile și profesionalismul de care a dat dovadă în arta oratoriei.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.