Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 7 GREȘELI PE CARE LE FAC PĂRINȚIIEfectele pe care le au asupra dezvoltării emoționale a copiilor

Arhiva

Descriere

O zi grea la serviciu, aglomerație în trafic, coadă la supermarket, facturi urgente de plătit, un loc de parcare ocupat și o țeavă de reparat. Cum ar fi ca după o astfel de zi să vă întoarceți acasă și copilul dumneavoastră să se joace cuminte, să își strângă conștiincios jucăriile, să nu se strâmbe la mâncarea din fața lui, să se spele pe dinți chiar dacă nu îi place gustul pastei și periuța îl gâdilă, să asculte răbdător povestea citită, să nu protesteze când vine ora de culcare, să știe cum să se îmbrace cu pijamaua și chiar să vrea să doarmă singur în camera lui?

Pentru mulți dintre noi pare o amăgire.

Lucrarea Cele 7 greșeli pe care le fac părinții vă va ajuta să scăpați de îngăduitoarele cuvinte:" Așa sunt copiii..."

John C. Friel și Linda D. Friel, doi psihologi cu experiență în creșterea copiilor, oferă exemple ce se pot regăsi cu ușurință în mai toate familiile în care controlul asupra micuților este greu de realizat sau lipsește cu desăvârșire.

Ei vin în întâmpinarea cititorilor cu sfaturi practice pe care trebuie să le respecte atât mamele, cât și tații. Un copil căruia mama îi interzice ceea ce îi permite, pe ascuns tatăl, este un copil confuz. Bunele intenții nu sunt suficiente.

Multe dintre greșelile menționate în această carte sunt lucruri pe care cei mai mulți le consideră normale și chiar le cred folositoare.

Creșterea unui copil presupune uneori un proces descurajant și plin de frustrări.

Parcurgând aceste capitole, veți descoperi că poate fi cea mai frumoasă și mai plină de satisfacții experiență.

John C. FRIEL

John C. Friel este medic, clinician, autor și speaker recunoscut la nivel internațional. Director național al Programului Clinic ClearLife® și psiholog în practică privată (St. Paul, Minnesota și Reno, Nevada), John C. Friel a vândut(având-o pe soția sa, co-autor, în unele cazuri) peste 500.000 de cărți.

Începând cu 1980, John a instruit, a condus seminarii pentru afaceri din domeniului industriei, spitale și clinici de sănătate mintală, agenții guvernamentale, case de avocatură.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.