Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 7 SECRETE ALE CUPLURILOR FERICITECe poți face pentru a-ți salva relația

Stoc epuizat

Descriere

"Dragostea crește atunci când ne conectăm inimile prin lucruri mici, aparent fără importanță."

Astfel sună introducerea remarcabilei cărți dedicată cuplurilor, considerată bestseller - potrivit New York Times - al psihologilor John C. Friel și Linda D. Friel.

După douăzeci și cinci de ani de practică medicală, câteva decenii de cercetări științifice asupra cuplurilor și examinări amănunțite ale principiilor psihologice cheie care susțin parteneriatele romantice de succes, cei doi autori oferă soluții simple pentru a evita capcanele obișnuite care ne împiedică să obținem liniștea și armonia într-o relație intimă.Această lucrare surprinde "magia" relațiilor cu adevărat reușite prin povestiri, exemple și imagini fermecătoare și captivante, constituind o resursă extrem de valoroasă și de necesară atât pentru cupluri, cât și pentru terapeuți.

Ea merge direct în miezul intimității, învățându-ne arta de a comunica, de a ne înțelege reciproc cu adevărat și de a ne apropia unul de celălalt la un nivel profund.

Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite are darul de a ne îndemna să aruncăm o privire introspectivă asupra vieții noastre sentimentale pentru a descoperi exact ceea ce ne dorim, ce avem nevoie și ce putem face pentru a trece de la o relație nefericită, mediocră și nesatisfăcătoare la una minunată și plină de succes.

Principalul scop al acestei cărți este să ne provoace, să ne stimuleze, să ne intrige, să ne încânte și să ne lumineze.

Ea reprezintă mult mai mult decât un ghid pentru cuplurile fericite, este o cale către descoperirea și practicarea iubirii adevărate - "magice".

John C. FRIEL

John C. Friel este medic, clinician, autor și speaker recunoscut la nivel internațional. Director național al Programului Clinic ClearLife® și psiholog în practică privată (St. Paul, Minnesota și Reno, Nevada), John C. Friel a vândut(având-o pe soția sa, co-autor, în unele cazuri) peste 500.000 de cărți.

Începând cu 1980, John a instruit, a condus seminarii pentru afaceri din domeniului industriei, spitale și clinici de sănătate mintală, agenții guvernamentale, case de avocatură.

Linda D. FRIEL

Psiholog și autor – alături de soțul ei, John - Linda Friel a scris cărți extrem de practice despre modul în care poți avea o relație de succes, aducând în această relație atât beneficii imediate cât și de durată. În tradiția bestseller-ului lor, The 7 Worst Things (Good) Parents Do, autorii examinează comportamentele pe care cuplurile fericite le afișează. După o investigație atentă și după ani de muncă clinică, Friels a sintetizat cele mai semnificative modele de comportament în cuplu. Recunoscând că există, cu siguranță, și alte modele și comportamente, aceasta s-a bazat pe cazuistica proprie a pacienților care veneau la ea și la soțul ei pentru consiliere, problemele de bază ilustrate fiind discutate pe măsură ce cuplurile se îndreaptau spre îmbunătățirea relațiilor, cu rezultate remarcabile.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.