Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE 5 ELEMENTE ESENȚIALE ALE VIEȚIIGhidul succesului personal

Arhiva

Descriere

Poate că vă doriți să schimbați ceva în viață. Poate considerați că meritați mai mult decât sunteți plătiți sau că sunteți înzestrat cu un talent mult mai mare, pe care profesia sau activitatea curentă nu vă permite să-l exploatați la maxim.

Poate că vă confruntați cu niște dileme personale, care vă tulbură existența. Indiferent ce v-a împins să recurgeți la analiza ideilor prezente în această carte, se pare că vă aflați în căutarea unor răspunsuri.

Faceți parte dintre norocoșii vieții, care sunt gata să întreprindă câteva schimbări în universul lor - și acesta este subiectul cărții de față: transformarea vieții din ceea ce este în prezent în ceea ce ar trebui să fie.

Jim ROHN

Jim Rohn a fost considerat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai influenți gânditori ai epocii noastre. De peste 40 de ani, Jim Rohn se concentrează asupra aspectelor fundamentale ale comportamentului uman, care nutresc o influență covârșitoare asupra performanțelor personale și profesionale.

A organizat seminarii și ateliere în Europa, Asia, Australia și Africa, dar și în marile orașe din America de Nord. Este membru al Asociației Naționale a Oratorilor, care i-a acordat premiul CPAE, în 1985, pentru performanțele remarcabile și profesionalismul de care a dat dovadă în arta oratoriei.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.