Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELE MAI IMPORTANTE LECȚII DE VIAȚĂ20 de lucruri care contează

Arhiva

Descriere

"O carte extrem de interesantă, plină de înțelepciune clasică după care să îți conduci viața."- Stephen R. Covey, autorul lucrării The 7 Habits of Highly Effective People.

Cele mai importante lecții de viață este o carte extraordinară prin profunzimea ei.

Hal Urban, doctor în istorie, educație și psihologie, prezintă pe parcursul lucrării douăzeci de principii cu rădăcini la fel de adânci în bunul-simt, cât și în compasiune.

Subiectele, adunate dintr-o viață de profesor, se concentrează pe o gamă largă de concepte ușor de înțeles, incluzând atitudinea legată de bani, de adevăratul sens al "succesului" și importanța distracției.

Cartea vă va ajuta să gasiți tot ceea ce este mai bun: în viață, la ceilalți și în voi înșivă.

Clasică în simplitatea ei și durabilă prin puterea de atracție, Cele mai importante lecții de viață vă oferă suportul de care aveți nevoie pentru a redescoperi faptul că dorința de a construi o viață bună este atemporală.

"Cele mai importante lecții de viață este soluția pentru a va deschide mintea spre un cufăr al comorii plin cu oportunitățile și posibilitățile vieții." - Pat Croce, autor

Hal URBAN

Hal Urban a obținut diploma de licență și de master în istorie, dar și doctoratul în educație și psihologie la Universitatea din San Francisco. De asemenea, a făcut și studii postuniversitare în psihologia performanței de vârf la Universitatea Stanford.

Timp de treizeci și cinci de ani a câștigat diverse premii atât că profesor de liceu, cât și că profesor universitar. Prima sa carte, Cele mai importante lecții de viață, a fost aleasă drept „Cartea motivațională a anului” de către Writer’s Digest.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.