Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CELEBRII OMEGA 3 ÎN ALIMENTAȚIA ZILNICĂGrăsimile au murit! Trăiască grăsimile!

Număr pagini: 256 Format: 13.5 x 20.5 cm
Stoc epuizat

Descriere

Ne-am săturat de clișeul: mâncăm destule grăsimi "bune", dar consumăm prea multe grăsimi "rele".

Aceasta este o idee falsă: nu, grăsimile nu sunt "rele", în orice caz nu toate, și nu, nu vă veți "îngrășa" dacă le veți reda locul pe care îl merită în alimentația voastră.

Lucrurile pot sta exact invers: vi se prezice o scădere regulată în greutate, dacă aveți nevoie, dar și o mai bună stare de sănătate și o bună dispoziție sporită în săptămânile care vor urma aplicării sfaturilor date de autoare.

Atenție: acestea nu sunt vorbe în vânt! Veți vedea, vi se va explica de ce. Tot ceea ce vi se cere este să consumați mai mulți acizi omega 3 și veți constata că la bază stau argumente solide.

Acizii omega 3 s-au făcut cunoscuți, dovedindu-și puterea miraculoasă! Mențin buna dispoziție, ameliorează durerile, previn apariția cancerului și, mai ales, ne protejează inima.

Uitați de cutia de macrou recomandată de obicei și bucurați-va de cele 150 de rețete originale, oferite ca bonus, ușor de preparat și eficiente pentru toată familia.

Acizii omega 3 pot aduce nu doar o stare de sănătate optimă, dar și plăcere!

De la antreuri până la desert, includeți acești acizi grași în meniul zilnic fără să stați pe gânduri.

Laurence WITTNER

Lawrence S. Wittner este un istoric, scriitor și activist american premiat pentru pace și justiție socială. A urmat cursurile colegiul Columbia, Universitatea din Wisconsin și Universitatea Columbia, unde și-a dat doctoratul în istorie. A predat la Hampton Institute, la Vassar College și - în cadrul programului Fulbright - la universități japoneze. Profesorul Wittner este autorul a treisprezece cărți și a aproximativ 400 de articole și recenzii de cărți, în mare parte pe probleme de pace, război și egalitate economică.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.