Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CINE MI-A LUAT BANII?De ce pierd cei care ezită și câștigă cei care acționează rapid?

Arhiva

Descriere

Din cauza ratei cele mai scăzute a siguranței unui loc de muncă, nu a fost niciodată mai important să preluați controlul vieții dumneavoastră financiare. Dacă sunteți pregătiți să deveniți mai mult decât "un investitor obișnuit", atunci această carte vă va învăța metodele prin care banii dumneavoastră vor munci mai mult și mai rapid în favoarea dumneavoastră.

Sharon L. LECHTER

Antreprenor, speaker internațional, cel mai bine vândut autor, mentor, filantrop, Sharon Lechter este si expert în educație financiară.

În 1989, Sharon și-a unit forțele cu inventatorul primei „cărți vorbitoare” electronice și l-a ajutat să extindă industria cărților electronice pe o piață internațională de mai multe milioane de dolari.

În 1997, Sharon a fost coautor al bestseller-ului internațional Rich Dad Poor Dad și a lansat alte 14 cărți din seria Rich Dad. Peste 10 ani, în calitate de co-fondator și CEO, a construit un imperiul în domeniul finanțelor personale. Sharon a lucrat cu branduri importante precum Disney și Time Warner și a fost consultant pentru doi președinți americani. pe tema “alfabetizării financiare”. În calitate de CEO al Pay Your Family First, ea și-a dedicat eforturile antreprenoriale creării și distribuției de cărți de educație financiară, jocuri, programe de învățământ și alte proiecte de învățare experiențială. Cariera lui Sharon se concentrează în jurul celor care îi afectează pe ceilalți pentru a-și îmbunătăți IQ-ul financiar, pentru a accesa potențialul personal neexploatat cât și pe cel din afaceri și pentru a-și crea propria moștenire.

Distinsă cu numeroase premii, Sharon continuă să fie un filantrop angajat, dând înapoi comunităților mondiale atât ca binefăcător, cât și ca voluntar.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.