Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CLIENȚI FOREVER!Lasa clientii sa iti construiasca afacerea

Stoc epuizat

Descriere

Exista o veche zicala care zice: Nu conteaza ceea ce faci, ci pe cine cunosti.
Principiile Clienti Forever! te vor ajuta sa intelegi ca nu conteaza pe cine cunosti, ci cine te cunoaste. Si cine esti cu adevarat.

Imagineaza-ti cum ar fi viata ta daca toti clientii te-ar adora. Cum te-ai simti si cum s-ar schimba afacerile tale daca toti clientii tai ar radia de bucurie la gandul unei intalniri? Cum ar fi sa povesteasca entuziasti despre tine prietenilor si rudelor? Si mai imagineaza-ti ca si tu, la randul tau, iti adori clientii si ai incredere ca ei vor lua hotarari in favoarea ta. Nu numai ca ati semna contracte reciproc avantajoase, dar relatiile de afaceri ar constitui pentru tine o viata implinita.
Cartea scrisa de Doug Carter, trainer si profesionist in domeniul vanzarilor de mai bine de 25 de ani, reinventeaza conceptul de client si relatia pe care trebuie sa o construiesti cu acesta.
Nu vei afla numai cum sa castigi clienti si cum sa-i pastrezi pentru totdeauna, dar si cum sa valorifici aspectele care iti plac la acesti oameni si la relatia ta cu ei. Vei fi surprins sa constati ca, inevitabil, cu cat stii mai bine ceea ce vrei, cu atat creste posibilitatea ca acel lucru sa ti se intample.
Fie ca esti profesionist in domeniul vanzarilor sau ca ti-ai construit deja o afacere pe cont propriu si esti mereu in cautare de clienti, vei invata sa fii tu insuti, avand incredere deplina in tine si in el, pentru ca si clientul sa se poarte la fel.

Doug CARTER

Autor, trainer, speaker, Doug Carter este recunoscut pentru capacitatea și abilitatea sa de a lucra cu companii și cu indivizi pentru a-i determina să fie cât mai productivi cu timpul și cu viața lor. Doug este unul dintre cei mai puternici traineri interactivi, este amuzant, este practic, este inspirațional și știe să îi miște pe oameni.

http://www.dougcarter.com/

Jenni GREEN

Jennifer este autor bestselling a peste 86 de cărți, și deține peste 15 premii naționale - inclusiv RWA Hall of Fame și premiul RWA Nora Roberts Lifetime Achievement Award.

Este cunoscută pentru crearea unor personaje de neuitat, pentru umorul ei ieșit din comun și pentru faptul că adora să scrie despre problemele vitale ale femeii.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.