Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUM SA PLACI IN 3 MINUTEla intalniri, la serviciu, in grup

Arhiva

Descriere

Intr-adevar, totul se joaca in trei minute!
In timpul unei intalniri, prima impresie e cea care conteaza cel mai mult! Fie ea buna sau rea... Primele cuvinte, vocea, strangerea de mana, privirea, prestanta. Si asta nu ar fi atat de grav daca nu am trai intr-o lume grabita, tentata sa transforme prima impresie in parere definitiva.
Intr-adevar, cateva studii americane au demonstrat ca nivelul calitativ al primului contact determina continuarea relatiilor. Ca si cum am fabrica schimbul reciproc pentru a confirma ceea ce am gandit inca de la inceput.
Cei mai timizi sa stea linistiti: exista anumite trucuri, anumite tehnici care si-au dovedit eficacitatea. Nu le veti mai uita niciodata. Toata lumea poate comunica usor daca detine o tehnica buna, o cunoastere precisa a mizelor si un dram de experienta.
Veti descoperi in aceasta carte ca exista trucuri pentru a placea in orice situatie. Nu numai ca sunt destul de simplu de pus in practica, dar sunt aplicabile de catre oricine si in orice context, fie el profesional, amical sau poate unul menit sa devina amoros.
Va va ajuta sa va descoperiti propriul profil relational, precum si pe acela al interlocutorilor dumneavoastra.
Veti invata cum sa decodati gesturile, sa descifrati mesajele din cuvinte, din priviri ori din mimica.
Si, datorita ultimelor descoperiri privitoare la secretele unei bune comunicari provenind din Analiza Tranzactionala si NLP, aceasta carte va va dovedi ca este posibil sa placeti in aproape orice situatie, atat in viata privata, cat si in cea profesionala.

Patricia DELAHAIE

A studiat științele umane la Universitatea din Paris X Nanterre, unde s-a axat pe psihanaliză în filozofie și sociologie. Apoi a devenit jurnalist specializat în relații umane: relații părinte-copil și relații de cuplu (timp de 20 de ani). Pentru a aprofunda această cunoaștere a relației umane, a publicat în ultimii 15 ani două cărți de dezvoltare personală. Metoda ei este întotdeauna aceeași. Intervievează multe persoane pentru a afla ce cred bărbații și femeile în cauză despre subiect (dragoste, despărțire, relația mamă-fiică etc.), rezumându-l. A fost prezentă în calitate de invitată în multe emisiuni de televiziune în cadrul programului Les Maternelles de pe France 5.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.