Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUM SĂ-ȚI RUINEZI VIAȚA Financiară, profesională și sentimentală

Stoc epuizat

Descriere

Stabilește care este calea către sărăcie, singurătate, nefericire și disperare... iar apoi mergi exact în sens invers.

Într-o lume în care toți sunt parcă preocupați să-ți dea sfaturi înțelepte, este momentul unei abordări diferite, este timpul pentru o carte construită pe principiile psihologiei inverse.

Ben Stein, câștigător al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune și scriitor extrem de apreciat, trasează o harta inversă a drumului într-o carte care să-ți spună ție, cititorule, culmea culmilor... cum să-ți ruinezi viața.

Redactată într-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care îți arată cum să-ți schimbi radical felul păgubos de a fi în cele trei domenii esențiale ale vieții.

Urmează regulile - dar invers! - și îți vei asigura o viață excelentă. Respectă regulile așa cum sunt scrise și vei ajunge cu siguranță la eșec total - după cum pățesc milioane de oameni.

Cum să-ți ruinezi viața (financiară, profesională și sentimentală) reprezintă un puternic instrument pentru cei care vor să dea un sens existenței lor, dar și un avertisment real, menit să-ți atragă atenția să nu cazi în capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viața oricărui om.

Aceste reguli - dacă sunt citite cu atenție și înțelese - furnizează un itinerar pentru a face ca viața să funcționeze în cel mai eficient mod cu putință. Vei înțelege că eșecul poate reprezenta o harta virtuală către succes - în direcția opusă.

Ben STEIN

Ben Stein s-a născut în Washington D.C. și a crescut în Silver Spring, Maryland. A studiat economia la Universitatea Columbia și a fost suficient de norocos să studieze finanțele la Yale, în timp ce frecventa și cursurile Facultății de Drept. Ben a lucrat ca economist, avocat, profesor de științe juridice și economie, editorialist la The Wall Street Journal, scriind despre aspectele financiare (în special despre fraude financiare), a fost redactor la revista Barron’s, comentator financiar la emisiuni de televiziune, autor al mai multor lucrări.

Ben locuiește în California de Sud, împreună cu soția și fiul său, dar și cu iubitele sale animale – pisici și cățeluși.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.