Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

DATORII PROFITABILE, DATORII NEPROFITABILEAflă metodele pentru a-ți salva viața financiară

3000 lei

Descriere

Datoriile sunt precum colesterolul: prea mult din tipul nociv te poate ucide. Dar și prea puțin din tipul sănătos poate constitui o problemă.

"Trebuie să slăbesc" nu mai este hotărârea cea mai fierbinte de început de an. "Trebuie să scap de datorii" i-a luat locul.

Dar, tot așa cum nu toate tipurile de grăsimi sunt nocive pentru sănătatea ta, nu toate tipurile de datorii sunt dăunătoare averii tale.
Jon Hanson a aflat prin suferință toate fațetele datoriei și a supraviețuit, iar acum te poate ajuta să nu împărtășești aceeași soartă.
Perspectiva pătrunzătoare asupra datoriilor și tonul alert îți vor dezvălui care sunt tipurile profitabile de datorii... și vei avea multe surprize când vei afla care sunt cele neprofitabile.

Hanson nu numai că stabilește trăsăturile datoriilor, dar distruge și anumite mituri cum ar fi:

Mit: Datoria este o problemă legată strict de bani. Adevăr: Datoria nu îți ia doar banii. Îți răpește timpul, libertatea, liniștea sufletească și oportunitățile. Datoria ne poate transforma pe toți în lași.

Mit: Datoria este o plată pe care o faci pentru bunuri sau servicii. Adevăr: Datoria nu este o plată în adevăratul sens al cuvântului. Este doar o pretenție asupra veniturilor tale viitoare.

Mit: Te poți îndatora la douăzeci de ani, în ideea că mai târziu vei putea câștiga mai mulți bani. Adevăr: Dacă ai obiceiuri proaste de cheltuire când ai un venit mic, nu vei scăpa de ele mai târziu. Deseori, un venit mai mare se traduce prin și mai multe datorii.

Mit: Nu te poți îmbogăți decât dacă ai un venit mare. Adevăr: Aproape orice venit bine administrat poate crea avere.

Datorii profitabile, datorii neprofitabile nu îți oferă soluții de moment. Vei învăța cum să conștientizezi unde te afli din punct de vedere financiar și ce să faci cu venitul tău actual.

Așa că e momentul să te întrebi: Cum mă descurc? Cum mă descurc de fapt?

Nu uita: "Trecutul este trecut doar în măsura în care nu mai plătești pentru el."

Jon HANSON

Autor full-time și speaker pe teme de finanțe personale, Jon Hanson vorbește din inimă, literalmente, despre modul cum a supraviețuit propriei sale experiențe, trăind în datorii, și cum a folosit lecțiile pe care le-a învățat din obiceiurile și atitudinile financiare disfuncționale care aproape că l-au costat viața. Stresat, demoralizat, cu datorii de aproape 100.000 de dolari, Hanson și-a imaginat propriul necrolog în timp ce i se monta un monitor cardiac la camera de urgență: `Jon Hanson (41 de ani) din Pickerington, Ohio, a murit marți din cauza unor complicații cauzate de lipsa sa de discernământ în problemele financiare. ”
Din fericire, nu a fost cazul. Good Debt, Bad Debt speră el, îi va inspira pe oameni să se ridice deasupra greșelilor financiare făcute de aproape toată lumea.

Jon deține o diplomă de licență în sociologie de la Universitatea din New York. Locuiește cu soția și cei doi copii, are o ipotecă foarte mică și o datorie de consum zero.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.