Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

DEPĂȘEȘTE CELE 8 OBSTACOLE DIN CALEA COMUNICĂRIISlalom printre cuvinte, situații și gesturi nepotrivite

Arhiva

Descriere

Zi de zi, bărbați și femei interacționează pe plan social, profesional și intim; foarte des, pe parcursul unei singure zile, mulți dintre ei își dau seama că au încercat în van să descifreze cuvintele sau gesturile sexului opus.

Ce s-a întâmplat între ei? Și cum s-a întâmplat?

Aceste așa-zise mesaje "codificate" sunt consecința faptului că nu recunoaștem și nu înțelegem ciclul comunicării și nici barierele care se interpun în calea comunicării eficiente. Poate că vorbim aceeași limbă, dar cu siguranță nu împărtășim același tipar de comunicare.

Psihoterapeuții înșiși susțin că oamenii s-ar confrunta cu mai puține probleme emoționale și cu un nivel mai redus de stres dacă ar cunoaște câteva aspecte fundamentale despre comunicare.

În afaceri și în relațiile interumane, arta de a comunica nu este nicidecum o opțiune, ci o condiție sine qua non.

Kevin Hogan și Ron Stubbs reușesc, recurgând la tehnici din programarea neurolingvistică, la studii științifice asupra psihicului și comportamentului uman, dar și la dezvăluirea unor aspecte inedite despre limbajul non-verbal, să ne arate cum putem crea armonie la locul de muncă și în relațiile de afaceri, consolidându-ne totodată legăturile cu prietenii, partenerul de viață și familia.

Ron STUBBS

Ron Stubbs este autorul a 10 cărți și producător a 20 de CD-uri. CD-ul său de debut(2003), "The Heart`s Journey", este singurul CD din genul New Age, Meditation, Hypnosis care a fost nominalizat pentru un premiu Grammy. Este un coach de succes, animator, autor, hipnoterapeut (specializat în tinitus), instructor, actor, muzician profesionist, soț, tată. A predat la Skagit College, Everett College și este un invitat frecvent în mass-media. Discursurile, seminariile și atelierele sale motivaționale îi inspiră pe oameni din toate categoriile sociale să își asume provocările vieții și să își atingă obiectivele.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.