Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Descoperă eroul din tineRidică-te deasupra oricărei provocări, amplifică-ți impactul și fii eroul de care lumea are nevoie

39003000 lei

Descriere

„Întrebarea pe care o primesc cel mai des atunci când țin discursuri în companii sau diferite organizații (în afară de cum am convins o femeie atât de frumoasă să se căsătorească cu mine) este următoarea: „Cum a reușit un tip care a terminat doar nouă clase să își croiască drum de la o etapă în care nu avea niciun fel de adăpost în consiliul director al unei companii de mai multe miliarde de dolari?“
Și mai urmează una: „Cum a reușit același tip să aibă succes, deși viața lui era marcată de promisiuni încălcate, relații eșuate și poduri dărâmate?“
Bune întrebări… Și eu mi le-am pus, de nenumărate ori chiar.
Când eram mic și viața mea scăpase de sub control, nu îmi imaginam vreodată că voi purta un costum scump și voi sta pe scaunul directorial la o masă lungă, din mahon. În multe nopți, singurul meu țel era să găsesc un loc în care să dorm.
Privind în urmă, acele amintiri mi se par desprinse din viața altei persoane. Parcă am fost altcineva. La vremea aceea, eram convins că nu valorez nimic – și foarte puțini oameni mi-ar fi spus contrariul.
La un moment dat, mi-am găsit un prieten – sau prietenul respectiv m-a găsit pe mine. Și el avusese un parcurs asemănător, plin de frustrări și eșecuri, pe care reușise să le depășească, să își schimbe viața și să aibă succes pe plan profesional și personal.
Într-o bună zi, a scris ceva pe o bucățică de hârtie, mi-a înmânat-o și mi-a spus: „Aceste cuvinte mi-au schimbat viața.“
Iată despre ce cuvinte era vorba: „Nimic nu s-a schimbat. Eu m-am schimbat. Totul s-a schimbat“. Omul acela m-a ajutat să înțeleg că nu e deloc greu și nici complicat să ai succes în viața personală sau profesională. Fii cea mai bună variantă a ta. Fă tot ce poți tu mai bine. Servește-i pe alții așa cum trebuie“.
Kevin D. Brown

Kevin D. BROWN

Kevin Brown înțelege care sunt factorii care stau la baza excelenței organizaționale și a loialității clienților. Știe din interior cum gândesc, simt și acționează cei din spatele marilor branduri. Este expert în branding și în cultură organizațională, cu o carieră de peste treizeci de ani în dezvoltarea unui sistem bazat pe deschiderea de francize.
Kevin a contribuit la transformarea unei mici companii deținute de o familie în brandul nr. 1 din domeniu, cu venituri de peste 2 miliarde de dolari. De-a lungul vieții, a învățat cum să depășească problemele, cum să facă față schimbării și cum să construiască o cultură care să aducă rezultate excepționale atât în afaceri, cât și în viață.
În 2017, Kevin s-a retras din activitatea în corporație pentru a-și prezenta mesajele în întreaga lume. În prezent, este considerat unul dintre cei mai buni speakeri inspiraționali. Discursurile sale au fost ascultate de sute de mii de oameni de pe tot globul. Poți afla mai multe detalii despre el accesând site-ul KevinBrownSpeaks.com.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.