Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Dragostea este suficientă… și alte minciuni despre viața în doiSalvează-ți relația înainte să fie prea târziu

3500 lei

Descriere

Dr. John Jacobs, psihiatru cu o bogată experiență în consilierea cuplurilor, mărturisește: „În fiecare zi oamenii care intră în biroul meu exprimă variații pe aceeași temă: «Soțul meu și-a pierdut controlul. Ajutați-l!», «Soția mea mă înnebunește. Puteți să o faceți să înceteze?», «Ne certăm mereu din cele mai stupide lucruri. Puteți să ne ajutați să comunicăm mai bine?»"

Am fost învățați că psihopatologia individului reprezintă sursa tuturor problemelor noastre; dacă am putea rezolva problemele emoționale ale partenerului nostru, atunci ne-am putea salva relația. Suntem experți în a da vina unul pe altul. Realitatea este că problemele dintr-o relație sunt mai mari decât individul, mai mari chiar decât suma celor doi indivizi.

Trăim într-o societate care promovează atât de multe minciuni despre relații, atât de multe neclarități, mituri și basme care ni s-au fixat adânc în minte, încât rareori putem să avem așteptări rezonabile de la o relație. Aceste minciuni și așteptările noastre nerealiste ne pregătesc pentru eșec. Multe dintre ele persistă de generații; altele sunt mai recente - dar toate conspiră pentru a ne limita șansele de a avea o relație fericită.

Dr. John Jacobs vă va ajuta să identificați minciunile care vă afectează relația, astfel încât să puteți să le evitați sau să dezamorsați conflictele înainte ca ele să explodeze.

Vezi ce a scris Minunemica.eu despre aceasta carte facand click [aici]

John W. JACOBS

John W. Jacobs, MD este psihiatru și profesor asociat la Facultatea de Medicină a Universității din New York. Începând din 1975, Jacobs a devenit extrem de interesat de problemele cuplurilor căsătorite și de consecințele emoționale ale divorțului.

Primul său articol pe tema „Divorțul și Paternitatea: Lupta pentru identificarea părinților”, a fost publicat ca articol principal în Jurnalul American de Psihiatrie în 1983.

Acesta a fost urmat de alte și alte articole, culminând cu publicarea cărții sale, All You Need Is Love, And Other Lies About Marriage.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.