Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ESENTIALUL IN REUMATOLOGIE EDITIA A 2-A REVIZUITA

Arhiva

Descriere

"Bogatia de informatii din ultimii ani, dar si experienta acumulata prin ingrijirea unui numar mare de pacienti cu boli reumatice deosebit de grave m-au determinat sa incerc continuarea unei traditii publicistice de peste 15 ani, initiata odata cu aparitia Compendiului de Reumatologie".
Reumatologia, fiind o specialitate extrem de dinamica, necesita in permanenta aducerea la zi a celor mai noi descoperiri legate atat de mecanismele moleculare si celulare ale bolilor reumatice, cat si de tratamentul acestora.
Esentialul in reumatologie, creat intr-un climat de munca si seriozitate, imbina informatii de ultima ora si aspecte clinice utile medicului practician.

Ruxandra IONESCU

Prof. Dr. Ruxandra Ionescu este şef de secţie la Clinica de Medicină Internă şi Reumatologie din cadrul Spitalului Clinic „Sf. Maria" Bucureşti. Este prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" Bucureşti, iar din 1994 conduce Catedra de Reumatologie. Preşedinte de onoare al Societăţii Române de Reumatologie şi secretar general al Ligii Europene contra Reumatismului (EULAR).

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.