Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ESENTIALUL IN REUMATOLOGIE Editia a 3-a

2950024500 lei

Descriere

Esențialul în Reumatologie, a cărui primă ediție a apărut în urmă cu peste 15 ani, ajuns acum la a 3-a ediție, continuă tradiția științifică a tratatelor medicale fundamentale, devenind o carte de bază pentru multe serii de tineri reumatologi. Esențialul în Reumatologie este, în fapt, un tratat medical sintetizat, actualizat și prezentat didactic – instrument perfect pentru învățare și perfecționare.
Apariția de noi terapii, stabilirea de ținte terapeutice în afecțiunile reumatologice și strategiile de atingere a acestora sunt doar câteva elemente ce au impus actualizarea cărții.
Esențialul în Reumatologie îmbină informații de ultimă oră, dar și aspecte clinice utile, distilate în urma unei experiențe acumulate prin îngrijirea unui număr foarte mare de pacienți cu variate patologii reumatologice sau conexe.

Ruxandra IONESCU

Prof. Dr. Ruxandra Ionescu este şef de secţie la Clinica de Medicină Internă şi Reumatologie din cadrul Spitalului Clinic „Sf. Maria" Bucureşti. Este prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" Bucureşti, iar din 1994 conduce Catedra de Reumatologie. Preşedinte de onoare al Societăţii Române de Reumatologie şi secretar general al Ligii Europene contra Reumatismului (EULAR).

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.