Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FĂ-ȚI O FIRMA, VINDE-O ȘI ÎMBOGĂȚEȘTE-TEO afacere care îți asigură libertatea!

Stoc epuizat

Descriere

Independența totală, controlul asupra viitorului și dezvoltarea unei afaceri profitabile reprezintă niște obiective foarte atractive pentru mulți dintre noi, care au ales să fie propriul stăpân și sunt adevărați întreprinzători; cu toate acestea, foarte puțini le ating.

De fapt, foarte mulți sfârșesc epuizați și înglodati în datorii sau pur și simplu dezamăgiți să constate că au o slujbă ca oricare alta: nu-și pot lua concediu și nu au nici cea mai vagă idee cum să pună la punct o strategie de ieșire. Cei mai mulți sunt frustrați de munca grea pe care trebuie să o depună pentru a obține un venit modest.

De aceea, Fă-ți o firmă, vinde-o și îmbogățește-te! își propune:

Să comunice câteva experiențe esențiale care îl vor ajuta pe întreprinzător să pună bazele unei afaceri înfloritoare, profitabile și interesante: o afacere care să îi asigure libertatea.

Să ofere, pas cu pas, un ghid pentru punerea în practică a secretelor fundamentale despre modul în care se deține și se conduce cu succes o companie, adevăruri pe care orice întreprinzător ar fi preferat să le cunoască de la bun început și nu să le afle treptat, pe parcursul activității, cu prețul atâtor sacrificii. Secretele se adresează fiecărei componente a afacerii, de la vânzări, plata facturilor, alegerea angajaților, nivelul de implicare a întreprinzătorului în activitatea firmei, până la partea financiară.

Să îi arate întreprinzătorului cum să evite greșelile costisitoare din pricina cărora alții și-au pierdut orice speranță și s-au inglodat în datorii.

Să îi arate antreprenorului cum să pună bazele unei companii valoroase pe care ulterior să o poată vinde la un preț foarte bun.

Joe John DURAN

Joe a crescut într-un Zimbabwe distrus de război, într-o casă violentă, fără stabilitate financiară. La 18 ani a părăsit Africa pentru a vedea lumea. A rătăcit pe tot globul, după care s-a înscris la Universitatea Saint Louis. După absolvire, Joe și-a început cariera financiară ca intern pentru o firmă de investiții, al cărei președinte a și devenit ulterior. Firma se numea Centurion Capital și, mai târziu, în 2001 a fost cumpărată de către General Electric.

Chiar dacă Joe și-a construit întreaga sa carieră dezvoltând o companie care a ajutat oamenii să investească bine, a considerat că nu are grijă de ceea ce conta cu adevărat - nu doar pentru el, ci pentru toți cei care i s-au încredințat. După ce a vândut Centurion, Joe părea că și-a împlinit visul american: avea securitate financiară și un job extraordinar ca președinte al GE Private Asset Management. Când și-a părăsit poziția la GE Private Asset Management, a decis să petreacă doi ani sabatici ani absolvind MBA-uri atât la Universitatea California Berkeley cât și la Universitatea Columbia. În același timp, a intervievat zeci de antreprenori de succes și a scris o carte despre descoperirile sale, în 2002, Start It, Sell It & Make a Mint: 20 Wealth-Creating Secrets for Business Owners. Pornind de la un caz personal, Joe și-a dorit să creeze o companie de consultanță financiară care să ajute oamenii să trăiască mai bine astăzi decât într-un viitor îndepărtat. Ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi concentrat pe a ajuta oamenii să trăiască bogați și fără regrete, mai degrabă decât să moară bogați și… cu regrete? Din aceste întrebări a apărut United Capital. La 10 ani de la înființare, United Capital are în continuare una dintre cele mai uluitoare povești de succes din industrie (peste 23 de miliarde de dolari în active). Cu toate acestea, Joe ar fi primul care v-ar spune că acest succes nu i se datorează lui. Se datorează faptului că îi pasă profund de construirea unei companii cu oameni pasionați, care au aceeași viziune: aceea de a ajuta oamenii să își îmbunătățească viața, punând adevărul, înțelegerea și disciplina în prim-plan.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.