Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FACTORUL ALADDINÎndrăznește! Află cum să ceri

Arhiva

Descriere

V-AU VINDECAT SUFLETUL CU SUPĂ DE PUI. Acum, geniala echipă motivațională a lui Canfield și Hansen dezvăluie secretul prin care puteți obține orice vă dorește inima." - Ken Blanchard, scriitor.

Orice este posibil... dacă îndrăznești să ceri! Fericire personală. Împlinire creativă. Succes profesional. Eliberare de frică - și promisiunea unor noi bucurii pe care nu trebuie decât să le ceri.
Avem la îndemână abilitatea de a obține aceste lucruri.

Factorul Aladdin: izvorul magic al siguranței de sine, al dorinței - și al voinței de a cere - ne permite să ne îndeplinim visurile.
Acum, autorii moțivaționali de succes Jack Canfield și Mark Victor Hansen ne prezintă Factorul Aladdin - și ne îndrumă să îl punem în aplicare în viețile noastre.
Factorul Aladdin ne ajută să nu pierdem oportunități esențiale, identificând principalele obstacole care ne împiedică să cerem și învățându-ne tehnici simple pentru a le depăși.

Cu povești pline de inspirație despre oameni care au avut succes cerând ceea ce își doreau, această carte ne arată cum să provocăm schimbări în viețile noastre - indiferent de piedicile cu care ne confruntăm. Și, prin intermediul acestei cunoașteri, putem culege bogățiile unei vieți trăite cu adevărat - o comoară care nu izvorăște din lampa fermecată, ci din inimă.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.