Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FĂRĂ RISC NU EXISTĂ CÂȘTIGDescoperă drumul spre succes

Arhiva

Descriere

Autorul cărții Lucruri mărunte, rezultate mărețe reinterpretează semnificația riscului în drumul spre succes.

Sunt unii oameni norocoși? Poate, la început, dar modul în care întorc șansa în favoarea lor îi transformă în adevărați câștigători.

Dacă depinzi de noroc, faci o mare greșeală. Modul în care te comporți în situațiile vitale determină succesul sau eșecul. Îți dai seama de faptul că oportunitățile reprezintă o mare provocare și că presupun asumarea unor riscuri, dar, odată ce ai identificat un avantaj, șansa ta reală depinde de valorificarea ideilor și a talentelor proprii, dar și de capacitatea de adaptare.

A te aventura în noi teritorii sau direcții reprezintă o piatră de încercare, însă recompensele pot fi pe măsură. În cea mai mare parte a timpului, nu ne plac schimbările și ne simțim mai confortabil cu ceea ce ne este deja cunoscut. A încerca să părăsești zona de confort poate fi însă extrem de profitabil. Dezvoltarea personală se menține doar în condițiile în care continuăm să învățăm, observând ceea ce se întâmplă în jurul nostru, punând întrebări și analizând ideile noi.

Oamenii de succes sunt cei care învață toată viața. Sunt conștienți că ziua de ieri s-a scurs și că nu se va mai întoarce. Astăzi se întâmplă ceea ce vor ei să se întâmple, iar ziua de mâine depinde de modul în care își anticipează opțiunile și în care se pregătesc să ia decizii.

"Dacă am realiza toate lucrurile de care suntem capabili, am rămâne uimiți de noi înșine." - Thomas Edison

Roger FRITZ

 

Roger Fritz este considerat o autoritate în domeniul managementului bazat pe performanțe și al schimbării individuale. Sfaturile sale au funcționat atât pentru companii din Topul 500, cât și pentru afacerile de familie. Dr. Fritz a lucrat cu peste 300 de clienți și își face timp în fiecare lună pentru seminarii și prezentări. Scrie articole în reviste de specialitate care ajung la milioane de cititori. A publicat 38 de cărți care au fost traduse în 17 limbi.

Prezentările pe care le susține Roger sunt un amestec unic de umor, motivare, sfaturi practice și insistență asupra responsabilității personale.

 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.