Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FEMEI CARE IUBESC PREA MULTAtunci când îți dorești și speri că el se va schimba

Arhiva

Descriere

Îl iubești. Nu e perfect, dar cine este? E mai ciudat, mai retras, cam timid și parcă totul în el îți cere ajutorul. Iar tu ești mereu acolo, când bea prea mult, când rămâne șomer cu lunile, când se poartă cum se poartă... Pentru că ȘTII că are nevoie de tine.

Toată viața ta se-nvarte în jurul lui. Poate-poate, cine știe, într-o zi o să se schimbe de-adevăratelea, precum broasca din povestea fermecată. Numai că anii trec, tu dai tot mai mult, iar el nu se schimbă.

Te întrebi de ce, apoi treci peste asta, viața trebuie trăită, n-ai timp să te oprești din drum.

Ei bine, Robin Norwood spune stop: oprește-te, e prea mult.

Nu EL e cel care trebuie să se schimbe, ci TU. Tu ești cea care iubește prea mult, și, ca și băutura, mâncarea sau orice altă activitate excesivă, iubirea care a trecut de la "mult" la "prea mult" nu mai este iubire, e obsesie.
Nu-i ușor de acceptat, nici de trăit cu ideea că nu el, ci tu greșești. Dar autoarea, care a trecut ea însăși printr-o astfel de relație epuizantă, propune câțiva pași către autocunoaștere și conștientizare: de ce te-ndrăgostești numai de bărbați distanți, sau care nu-ti pot oferi ceea ce îți dorești în viață? De ce nu reușești să-l schimbi?

Pentru că ei corespund unui tipar ascuns în psihicul tău. O dată ce-l vei schimba, vei deveni alta și vei atrage un alt gen de bărbați. Stabilește-ți prioritățile: TU eșți cea mai importantă persoană din viața ta. Doar de-asta este a TA, nu?

Robin NORWOOD

Robin Norwood, autoare de best sellere internaționale, abordează subiecte legate de femeile care au nevoie de ajutor și consiliere în recuperarea lor din dependență - indiferent dacă această adicție înseamnă: droguri, alcool sau bărbați periculoși.

Robin Norwood a revoluționat modul în care privim dragostea, cu o carte plină de compasiune, intimă, care oferă un program detaliat de recuperare psihologică pentru femeile care iubesc prea mult - femeile care sunt atrase de bărbați nepotriviți și antrenate în relații distructive, femeile care își neglijează propriile interese și prietenii și care nu sunt în stare să părăsească relații chinuitoare de teama de a nu se trezi singure. Este o carte care vorbește aproape tuturor femeilor care au iubit și au pierdut vreodată.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.