Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FEMEILE ȘI BANIIControlează-ți propriul destin

Stoc epuizat

Descriere

Cum se face că femeile, care sunt atât de competente în toate celelalte domenii ale vieții lor, nu pot da dovadă de aceeași determinare atunci când vine vorba de probleme financiare?

Dacă banii reprezintă diferența dintre un viitor caracterizat de siguranță și confort și unul de îndoială și teamă, dacă ei sunt un factor important în fericirea personală, ba mai mult, sunt dovada felului în care ne prețuim și ne percepem... de ce nu avem mai multă grijă de banii noștri?

În Femeile și banii, Suze Orman ne cere să ne schimbăm modul de a gândi.

Când este vorba despre finanțe - și chiar de realizările profesionale - prea des femeile se subapreciază. Ea ne provoacă să ne mândrim cu ceea ce suntem, să acționăm pentru un viitor financiar sigur și să ne dobândim propria putere.

În plus, ea cercetează relația disfuncțională și complexă pe care o au femeile cu banii.

Cu amestecul caracteristic de compasiune și înțelegere profundă, ea pune la dispoziția femeilor informații financiare pentru a depăși blocajele care le-au împiedicat să câștige mai mult de pe urma banilor pe care ii fac. Suze Orman oferă nu doar posibilitățile a ce ar putea fi o viață prosperă, ci și puterea și instrumentele pentru a obține acea viață.

Suze ORMAN

Suze a fost numită „o forță în lumea finanțelor personale”.

Best selling autor New York Times, editorialist online, scriitor/producător și unul dintre vorbitorii motivaționali de top din lume

Orman este, fără îndoială, cel mai recunoscut expert al Americii în domeniul finanțelor personale. Orman a fost redactor-contributor la „O”, revista lui Oprah, timp de 16 ani și gazda Suze Orman Show, difuzat în fiecare sâmbătă seara pe CNBC timp de 13 ani. De-a lungul carierei sale în televiziune, Suze a realizat ceea ce nicio altă personalitate de televiziune nu a mai reușit până acum. Nu numai că este cea care a reușit cea mai mare strângere de fonduri din istoria televiziunii publice, dar a obținut și o recunoaștere inedită: opt premii Gracie, mai mult decât oricine din întreaga istorie a acestui prestigios premiu. În martie 2013, revista Forbes i-a acordat lui Suze un loc în top 10 pe o listă cu cele mai influente celebrități ale anului 2013.

Orman, care a crescut în partea de sud a Chicago, a obținut o diplomă de licență în asistență socială la Universitatea din Illinois, iar la 30 de ani era încă o chelneriță care câștiga 400 de dolari pe lună.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.