Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FII ÎN FORMĂ!Gestionarea energiei - Cheia performanței, a sănătății și a fericirii

Stoc epuizat

Descriere

Viața este o serie de sprinturi. Ritmul în care trăim este din ce în ce mai rapid, iar cei mai mulți dintre noi suntem solicitați douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămâna. Ne grăbim întotdeauna să ținem pasul cu ceilalți și încercăm să facem cât mai multe lucruri într-o singură zi.

Gestionarea timpului nu mai este o soluție viabilă. Așa cum ne demonstrează Tony Schwartz și Jim Loehr în lucrarea de față, gestionarea energiei, și nu a timpului, este soluția unei performanțe de înaltă clasa, dar și a fericirii și echilibrului în viață.

Numărul de ore dintr-o zi este fix, dar calitatea energiei pe care o ai la dispoziție nu este. Dacă vei conștientiza acest lucru, îți vei revoluționa modul în care îți trăiești viața, vei avea performanțe de excepție la locul de muncă, nu te vei mai simți copleșit și îți vei găsi echilibrul atât de dorit.

Vei descoperi puterea care îți va schimba viața și te va ajuta să fii în formă - plin de energie fizică, conectat la nivel emoțional, concentrat mental și elevat din punct de vedere spiritual.

„Fantastic! Tony Schwartz și Jim Loehr ne oferă o hartă foarte practică pentru a ne direcționa energia - din punct de vedere fizic, emoțional, mental și spiritual - și a avea o viață mult mai productivă și mai împlinită".
- Marcus Buckingham, coautorul lucrării First, break all the rules, now, discover your strenghts

Tony SCHWARTZ

Tony Schwartz este președintele LGE Performance Systems. El a dezvoltat conținutul metodologiei pentru programele de pregătire ale LGE. Este coautor a trei cărți, Art of the Deal, cu Donald Trump (1999), What Really Matters: Searcing for Wisdom în America (1996) și Work în Progress, cu Michael Eisner (1998). A lucrat ca reporter pentru The New York Times, ca editor asociat pentru Newsweek și ca redactor pentru New York Magazine. A mai colaborat și cu Esquire, Vanity Fair, The New Yorker, Gentlemen`s Quarterly și Fast Company, unde, vreme de doi ani, a scris editoriale lunare, pe tema Viață/Muncă.

Jim LOEHR

Dr. Jim Loehr este un psiholog de renume mondial și autor a 16 cărți, cea mai recentă carte a sa fiind The Only Way to Win. De asemenea, a fost coautor al bestseller-ului național The Power of Full Engagement.

Sistemul de pregătire bazat pe știință - în domeniul managementului energiei, al Dr. Loehr, a obținut o recunoaștere la nivel mondial și a fost publicat în Harvard Business Review, Business Week, Fortune, Newsweek, Time, US News și World Report, Succes și Omni. A apărut în emisiunea Today NBC, în serialul ABC al lui Ted Koppel, la CBS Morning News și la Oprah Winfrey Show.

După peste 30 de ani de experiență și cercetare aplicată, Dr. Loehr consideră că cei mai importanți factori în obținerea unui succes sunt împlinirea personală și satisfacția. El susține cu tărie că puterea caracterului poate fi construită în același mod în care forța musculară este construită prin investiții energetice.

Dr. Loehr a colaborat cu sute de experți de talie mondială din domeniile sportului, afacerilor, medicamentelor, echipele de salvare ale ostaticilor FBI și forțele speciale militare. Printre clienții corporativi ai institutului se numără inclusiv Procter & Gamble, The Estée Lauder Companies, FBI, GlaxoSmithKline, PepsiCo și Citigroup Smith Barney. Printre clienții lui de elită din lumea sportului se numără jucătorii de golf Mark O´Meara și Justin Rose; jucătorii de tenis Jim Courier, Monica Seles și Arantxa Sanchez-Vicario; boxerul Ray Mancini; jucătorii de hochei Eric Lindros și Mike Richter; și patinatorul olimpic de viteză cu medalie de aur Dan Jansen.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.