Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FII POZITIV!10 expresii care îți vor schimba viața

Stoc epuizat

Descriere

Cuvintele pot face minuni atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Totul este să le găsești pe cele potrivite.

Rich DeVos, cofondator al companiei de succes Amway, susține că a fi pozitiv este o artă pe care o poți pune în practică în viața de zi cu zi folosind anumite expresii.

"Mulțumesc", "Cred în tine", "Sunt mândru de tine", "Îmi pare rău", "Te iubesc", "Poți!" rostite cât mai des, îi inspiră pe cei din jur să aibă o atitudine optimistă și creativă față de viață.

Asemenea afirmații au puterea de a transforma și de a întări încrederea în sine și în forța proprie, de a contribui la binele celorlalți prin acțiuni constructive.

Fii pozitiv! ne aduce aminte că politețea, recunoștința și afecțiunea, exprimate ori de câte ori avem ocazia, sunt esențiale pentru a crea o societate mai bună, în care fiecare este încurajat să-și folosească la maximum potențialul. Aceste elemente creează relații bazate pe încredere, sinceritate și intimitate, legături care pot dura întreaga viață și de care fiecare dintre noi are nevoie nu numai pentru a supraviețui, ci, mai ales, pentru a fi fericit.

"Avem cu toții aceleași cuvinte la dispoziție pentru a ne exprima, dar Rich DeVos are un stil unic de a le folosi pe cele mai potrivite, în modul cel mai potrivit, pentru a elimina complet gândurile negative. Această carte îți va da mult de gândit."
Richard Hayman, compozitor, orchestrator și dirijor

Rich DEVOS

Rich DeVos a fost co-fondator Amway și președinte senior al Orlando Magic. Rich a fost autorul a cinci cărți, speaker motivațional și un lider comunitar și politic apreciat. Activist și filantrop generos, DeVos și-a dedicat timpul și leadership-ul unei serii de cauze, iar el și soția sa au făcut donații generoase prin intermediul Fundației Richard și Helen DeVos.

DeVos și-a folosit influența și generozitatea pentru a stimula proiecte importante în învățământul superior, îngrijire medicală, dezvoltare economică și arte. În plus, a contribuit major la diverse cauze naționale care reflectau pasiunea sa personală pentru libertate, corectitudine și antreprenoriat.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.