Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FINALIZAREA!Disciplinează-te pentru a duce lucrurile la bun sfârșit

Stoc epuizat

Descriere

Finalizarea nu este doar cea mai importantă problemă cu care se confruntă afacerile în ziua de azi; este un concept pe care nimeni nu l-a explicat vreodată în mod satisfăcător.

Când spun finalizare, oamenii se gândesc la partea tactică a unei afaceri, la ceva ce liderii deleagă, în timp ce ei fac eforturi să perceapă problemele "mai semnificative". Această idee este complet greșită.

Finalizarea nu înseamnă doar tactici de lucru: este o disciplină și un sistem. Trebuie sădită în strategia companiei, în obiectivele și cultura ei. Iar liderul organizației trebuie să fie extrem de implicat în procesul de finalizare. Nu poate delega ceva ce ține strict de el.

Mai mult, nu poate delega componenta esențială a procesului de finalizare: alegerea oamenilor potriviți pentru posturile potrivite. Resursele umane sunt definitorii pentru orice organizație care aspiră la succes.

Iată motivul pentru care această carte este bine-venită.

Finalizarea nu se reduce la a face sau nu anumite lucruri. Finalizarea reprezintă un set specific de comportamente și tehnici de care o companie are nevoie pentru a obține un avantaj competitiv. Este o disciplină prin ea însăși. Disciplină decisivă ce îi asigura oricărui lider succesul.

Larry BOSSIDY

Larry Bossidy a fost unul dintre cei mai apreciați CEO din lume, autor american și om de afaceri. După o carieră extraordinară la General Electric, Larry Bossidy a transformat AlliedSignal într-una dintre cele mai admirate companii și declarat CEO al Anului 1998 de Revista Chief Executive. Cea mai importantă meserie a liderului – selectarea și evaluarea persoanelor – este cea care nu ar trebui delegată niciodată, spunea Bossidy. În 2001 Larry a fost solicitat de către consiliul de administrație al Honeywell International(după contopirea  acesteia cu AlliedSignal) să conducă compania, activitate în care a excelat.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.