Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GATA CU SCUZELECinci responsabilități pentru dezvoltare personală și organizațională

3900 lei

Descriere

Responsabilitatea nu este o manieră de a acționa, ci reprezintă un mod de gândire. Cei care au ajuns deja să atingă excelența știu că responsabilitatea face diferența dintre succes și eșec. Pornind de la o serie de interviuri ample pe care le-a luat unor lideri extrem de responsabili - din diverse domenii de activitate - Sam Silverstein identifică responsabilități pe care le au în comun oamenii și organizațiile de succes.

Gata cu scuzele! nu este un slogan, ci o alegere competitivă. Indiferent că încerci să îți păstrezi jobul sau să îți extinzi afacerile, să stabileșți noi relații sau să comunici mai bine cu principalii parteneri, că încerci să găsești noi clienți sau să îl păstrezi pe cel mai bun și mai profitabil dintre ei, vei descoperi în permanență că responsabilitatea personală te diferențiază de concurenți, oferindu-ti un avantaj. Responsabilitatea nu este o consecință. Dacă vrei să devii competitiv, trebuie să fii dispus să schimbi așteptările pe care le ai de la tine și de la cei din jur.

„Implementarea principiilor responsabilității ne ajută să ne diferențiem pe piață, să ne păstrăm pentru mai multă vreme angajații excepționali și să ne îmbunătățim interacțiunea cu clienții."
- Peter Aceto, președinte și CEO al ING Direct Canada

Sam SILVERSTEIN

Recunoscut la nivel global ca expert în leadership, Global Gurus l-a numit recent pe Sam Silverstein drept unul dintre cei mai buni 30 de profesioniști ai culturii organizaționale din lume. Autorul a opt cărți, No More Excuses, I Am Accountable, No Matter What, Non Negotiable, Making Decicements Accountable și The Success Model, Sam Silverstein este fondatorul The Accountability Movement ™, o organizație axată pe construirea unei comunități pline de oameni cu minți asemănătoare, care își cunosc și își trăiesc valorile și își respectă angajamentele.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.