Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GHID DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT IN DEMENTE

Număr pagini: 56 Format: 12 x 23 cm
Arhiva

Descriere

Ghidul de diagnostic si tratament in demente este de un real interes, in conditiile in care dementele sunt afectiuni frecvente, incidenta celor degenerative crescand cu varsta, astfel incat, peste 65 de ani, circa 10% din populatie este afectata.
Majoritatea dementelor constituie o clasa de afectiuni neurodegenerative caracterizate prin alterarea persistenta si progresiva a functiilor cognitive, cu evolutie catre invaliditate si moarte prematura.
Lucrarea pune in discutie: Diagnosticul dementei si diagnosticul diferential al dementelor, Criterii de diagnostic, Tratamentul dementelor etc.

Ghidul a fost redactat de catre un colectiv de specialisti din Societatea de Neurologie din Romania si din Societatea Romana Alzheimer, a fost aprobat in adunarea generala a Societatii de Neurologie din Romania si a fost agreat de catre Asociatia Psihiatrica Romana si Societatea de Medicina Legala din Romania.
Caracteristici tehnice: Lucrarea Ghid de diagnostic si tratament in demente este realizata ca editie de lux.
Format: 115/225 Hartie speciala: 100 g/mp, dublu satinata Tipar: full-color Nr. pag: 56

Bogdan O. POPESCU

Prof. Dr. Bogdan Ovidiu Popescu, Șeful Secției Neurologie 2 de la Spitalul Colentina, Președintele ales al Societății Române de Neurologie, de curând devenit prorector al UMF „Carol Davila". Are două doctorate în științe medicale, unul obținut la UMF „Carol Davila" și celălalt, la Institutul Karolinska, din Stockholm.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.