Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

GHID PRACTIC DE NEGOCIERE101 moduri prin care poți să câștigi de fiecare dată

Arhiva

Descriere

Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, cumpără această carte! Dacă vrei să fii un bun manager, cumpără această carte! Dacă pur și simplu plănuieșți să achiziționezi o mașină și vrei să obții cel mai avantajos preț posibil pentru tine, citește această carte cu cea mai mare atenție. Este accesibilă, practică, plină de exemple și definiții simple, ușor de folosit.

Aceste tehnici te vor ajuta să faci diferența dintre o negociere bună și una nereușită, să fii atent la detalii importante, precum limbajul trupului, modul în care pui întrebări pentru a obține informații esențiale, momentul când ar trebui să intervină un mediator, cum să lucrezi în grup sau individual și multe alte tehnici geniale pe care le poți folosi în orice tip de negociere.

Totul în viață este o continuă "mică înțelegere", de la cina pe care o planifici cu partenerul de viață și până la mărirea de salariu la care visezi de mult timp.

De cele mai multe ori, te loveșți de un refuz sau ți se oferă ceva ce nu-ți dorești.
Din fericire, există unele tehnici prin care poți câștigA de fiecare dată, și nu numai tu, ci și partenerul tău de negociere. Acesta este, de fapt, succesul adevărat - rezultatul cu un câștig reciproc.
Acest Ghid practic de negociere este cel mai bun profesor care te va învăța cum să-ți dezvolți abilitățile de negociator și cum să contraataci când ceilalți încearcă, mai mult sau mai puțin subtil, să te manipuleze.

Am citit o mulțime de cărți de negociere și vânzare. Această este una dintre cele mai bune pe care le-am citit. De la negocieri simple la negocieri complexe, acest ghid este un manual pe care îl puteți folosi pentru a negocia cu adevărat și pentru a câștiga - fără a pierde altcineva.

Philip R. Gerbyshak

Această carte oferă mai mult decât promite defapt. Există 20 de tactici bonus, precum și o secțiune introductivă privind principiile și orientările generale de negociere. Este într-adevăr singurul ghid de care veți avea vreodată nevoie. Aceasta este o ediție revizuită care include sfaturi pentru negocierea prin e-mail, text sau telefon. Deși cred în strategia "win-win" pentru negociere, prea des găsesc oameni care vor să câștige și restul să piardă. Peter oferă sfaturi despre cum să ne ocupăm și de acești oameni.

Dan Janal, PR LEADS

Peter B. STARK

Peter Barron Stark este consultant, vorbitor si autor. In calitate de presedinte al firmei Peter Barron Stark, o firma de consultanta in management din San Diego, CA, Peter a colaborat cu clienti precum NFL, Gibson Dunn, Wells Fargo, Pacific Life, VANS, Sony, Sempra Energy, Lowe`s Home Improvement Depozit, MetLife, Qualcomm, WD-40, Asigurari de fermieri si peste 200 de alte organizatii de conducere. In ultimii douazeci si cinci de ani, organizatiile din intreaga lume i-au cerut lui Peter sa le transforme culturile si sa maximizeze eficienta liderilor lor. El a antrenat mai mult de 400 de directori, manageri si supervizori cu privire la arta liderilor. Peter este specializat in a ajuta liderii sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare, sa construiasca relatii mai puternice, sa detina rapoarte directe responsabile si sa-si construiasca o reputatie pentru obtinerea de rezultate superioare.

 

Jane FLAHERTY

Jane Flaherty și Peter B. Stark conduc firma de consultanță în management Peter Barron Stark Companies. Folosind cei 30 de ani de experiență ca profesioniști în afaceri, negociatori, consumatori și…părinți, Jane Flaherty și Peter Stark vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a deveni un negociator de succes care construiește relații win-win. Alături de ei, prin chestionare de autoevaluare, vă veți descoperi stilul comportamental de negociere, veți câștiga instrumentele necesare pentru a face față negocierilor dure, veți învăța să recunoașteți și să interpretați limbajul corpului omologului dumneavoastră în negociere și veți găsi exemple despre cum să contracarați tactici neetice și neprofesionale, în mod eficient.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.