Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

IMPERIUL LIBERTATII - COMPANIA AMWAY

Arhiva

Descriere

Evolutia Amway - dintr-o activitate inceputa in 1959 in subsolul unei cladiri dintr-un orasel american, intr-un fenomen universal de mai multe miliarde de dolari, implicand peste 3 milioane de oameni din mai mult de 80 de tari si teritorii - reprezinta una din cele mai spectaculoase istorii ale succesului in afaceri.
Dar este mai mult decat atat.
Povestea despre Amway ne reaminteste cu tarie ca toate valorile la care tinem - libertatea, intreprinderea particulara, initiativa personala, responsabilitatea individuala si dragostea pentru familie - sunt valabile in orice domeniu. O data dezlantuite, ele nu mai pot fi oprite si sunt de neinvins, indiferent de tara sau cultura.
Ar trebui intr-adevar sa ne surprinda faptul ca atunci cand Amway isi incepe activitatea intr-o tara recent iesita de sub dominatia socialismului, oamenii plini de speranta sunt foarte nerabdatori sa intre in afacere?
Formula de succes Amway, care ofera oamenilor obisnuiti posibilitatea propriei afaceri, dandu-le astfel sansa de a-si indeplini visele, cere calitati care nu sunt specifice doar americanilor, ci specifice naturii umane.
Unii cred ca AMWAY este o secta. Sau o companie de vanzari din usa in usa. Sau Mafia. Sau cine mai stie ce. De fapt, Amway este ceea ce vrei tu sa fie.
Daca Amway reprezinta sansa ta pentru o viata mai buna, ramane sa vezi tu insuti. Pentru ca nimeni altcineva nu este in pielea ta.

James ROBINSON

James Robinson este un scriitor britanic, cunoscut pentru activitatea sa de autor de benzi desenate și scenarii. Este faimos pentru cunoștințele sale enciclopedice în domeniul benzilor desenate, în special în ceea ce privește Epoca de Aur a benzilor desenate. Cea mai veche lucrare a lui de benzi desenate datează de la sfârșitul anilor `80, dar el a devenit cunoscut pentru revitalizarea personajului Starman (benzi desenate) din anii `90. În plus, a scris scenarii pentru Batman, Cable, Captain America, iar în prezent pentru Justice League of America.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.