Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

INFECTIA HIV LA COPIL - ED. A II-A REV. SI ADAUGITA

Număr pagini: Format: 14x21 cm
Arhiva

Descriere

Prin tema abordata, lucrarea se plaseaza in prim-planul preocuparilor medicale (si pediatrice in particular) din ultimele decenii, atat in tara noastra cat si in intreaga comunitate medicala mondiala, intrucat infectia HIV/SIDA constituie fara indoiala cea mai grava pandemie cunoscuta in istoria moderna a omenirii, care ameninta existenta insasi a speciei umane.

Cei interesati vor gasi in aceasta lucrare toate datele necesare cu privire la diagnosticul si tratamentul actual al infectiei HIV, dar si informatii despre complicatii la pacientul imunodependent.

Doina Anca PLEȘCA

Prof. Dr. Doina Anca Pleşca este preşedintele Societăţii Române de Pediatrie, membru supleant în Agenţia Europeană a Medicamentului, Comitetul de Pediatrie, director al Departamentului de Pediatrie din Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", Bucureşti, Clinica de Pediatrie a Spitalulului Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu", Bucureşti, conducător de doctorat, medic primar pediatru, supraspecializare pneumologie pediatrică, preşedinte şi lector invitat la numeroase conferinţe şi congrese naționale şi internaţionale.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.