Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ÎNVAȚĂ SĂ ASCULȚIȘase principii practice prin care îi poți ajuta pe ceilalți să își rezolve problemele și să ai relații mai împlinite

Stoc epuizat

Descriere

Un ghid de îmbunătățire a relațiilor personale, în care este prezentat conceptul de validare a sentimentelor - o tehnică deosebit de utilă, pentru o comunicare interpersonală perfectă, care înseamna să îti asculți interlocutorul fără să îl judeci, să îl critici sau să încerci să îi rezolvi problemele. Autorii ne demonstrează că această tehnică este eficientă într-o paletă largă de situații, oferind cititorilor sfaturi prețioase și răspunsuri specifice, atentionându-i permanent că validarea autentică a sentimentelor celorlalți trebuie să fie însoțită de respect și onestitate, fiindcă altfel este considerată manipulare.

Sunt prezentate o mulțime de exemple din viața de zi cu zi, desprinse din experiența de terapeuți și de părinți a autorilor, de pe urma cărora chiar și mai pretențioși cititori pot avea de învățat.

Oricine s-a confruntat la un moment dat cu situația în care partenerul de viață sau copilul a avut o zi mai proastă, cu un client nemulțumit și morocănos, cu un coleg sau o rudă care îi cere ceva imposibil va avea doar de câstigat de pe urma sfaturilor soților Lundberg.

„Simplitatea excepțională a acestei cărți este rar întâlnită. Fiecare părinte, soț, prieten, angajat sau angajator - oricine este preocupat de modul în care relaționează cu ceilalți indivizi - are nevoie de ea. Fiindcă lumea va fi un loc mai sigur, mai prietenos și mai bun dacă vom pune cu toții în practică procesul de validare descris în această carte. Mi-am propus să adopt pe deplin principiile de aici, fiindcă știu că viața mi se va schimba mult în bine."
- Darla Hanks Isackson, autor, editor și mama a cinci copii

Gary & Joy LUNDBERG

În emisiunea lor radio dar și în workshop-urile lor extreme de populare, Gary și Joy Lundberg au ajutat deja mii de oameni și familiile lor să comunice mai eficient. Acum, Lundbergs abordează o dilemă comună care apare atunci când alții se așteaptă ca tu să le rezolvi problemele, arătându-le cititorilor cum pot să-și rezolve propriile probleme printr-un instrument simplu și profund: comunicarea, esențială pentru orice relație sănătoasă.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.