Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

JOCURILE MINȚIIManualul creativității în afaceri

Arhiva

Descriere

Privind în urmă, toate ideile mărețe par evidente. Dar cum poți tu să fii cel care găsește aceste idei? Jocurile minții îți ușurează sarcina, cu peste treizeci de tehnici meticulos descrise pentru a transforma pe oricine într-un gânditor creativ.

Jocurile minții te învață să generezi idei pentru noi afaceri, noi produse și extensii de produse, noi piețe și noi metode de vânzare. Oferă informații practice care pot fi folosite individual sau în cadrul întâlnirilor și al sesiunilor de brainstorming, găsind soluții inclusiv pentru depășirea blocajelor mintale aflate în calea creativității.

Expertul în creativitate, Michael Michalko, dezvăluie instrumentele care îți vor schimba viața și te vor ajuta să gândești ca un geniu. De la liniar la intuitiv, acest manual complet detaliază tehnici ingenioase de gândire creativă, pentru a aborda problemele în moduri neconvenționale. Prin exerciții amuzante și provocatoare, vei învăța cum să creezi idei originale care îți vor îmbunătăți viața personală și pe cea de afaceri.

Tehnicile lui Michalko îți arată cum să privești aceleași informații pe care le are toată lumea și să vezi ceva diferit. Cu sute de indicii, trucuri, secrete, povești și exerciții, Jocurile minții îți va deschide mintea spre o lume plină de soluții inedite pentru problemele obișnuite și mai puțin obișnuite.

Michael MICHALKO

Michael Michalko este un expert in creativitate din SUA care conduce ateliere, seminarii si sesiuni de gandire creativa pentru clienti din intreaga lume. Implicarea sa in domeniu a inceput atunci cand, in Armata S.U.A., a organizat o echipa de elita a specialistilor si cercetatorilor din domeniul inteligentei al NATO pentru a cerceta, colecta si clasifica toate metodele inventive cunoscute. Echipa lui a aplicat aceste metode la diverse probleme militare, de informatii si politice, si a produs o varietate de idei inovatoare si solutii creative la probleme noi si vechi.
De la parasirea armatei, Michael a aplicat aceste tehnici de gandire creativa la probleme in guvern si in lumea corporatiilor. Tehnicile si exercitiile sale de gandire creativa dau oamenilor capacitatea extraordinara de a se concentra asupra informatiilor intr-un mod diferit, precum si diferite modalitati de a interpreta ceea ce anume studiaza.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.