Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

LA RĂSCRUCE

Număr pagini: 400 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Mace Windu este o legendă vie: maestru Jedi, membru de seamă al consiliului Jedi, diplomat abil, luptător de temut. Unii ar spune că este cel mai periculos om în viață. Dar este mai ales un apărător al păcii și, pentru întâia dată după o mie de ani, galaxia este măcinată de război. Acum, după evenimentele care au culminat cu bătălia de pe Geonosis, maestrul Mace Windu trebuie să întreprindă riscanta întoarcere acasă, pentru a dezamorsa o criză ce s-ar putea dovedi devastatoare pentru Republică... și să se confrunte cu un mister înspăimântător ce poate atrage după sine consecințe tulburătoare pentru omul Mace Windu.

Planeta-junglă Haruun Kal, universul de baștină pe care Mace și-l amintește vag, a devenit un teatru de înfruntare armată între Rebuplica și mișcarea separatistă. Consiliul Jedi a trimis-o pe Depe Billba - fosta padawana a lui Mace și actual membru al Consiliului - pentru a antrena triburile locale în tainele luptei de gherilă împotriva separatiștilor care controlează planeta și sistemul său stelar strategic. Separatistii s-au retras, iar Depa nu s-a întors. Sigurul indiciu al dispariției acesteia este o înregistrare codată rămasă la locul teribilului masacru, în care se pomenește de nebunie și crimă, de întunecimea junglei... și în care oricine ar recunoaște vocea Depei. MaceWindu a antrenat-o. Numai el o poate găsi. Numai el poate afla ce a schimbat-o. Numai el o poate opri.

Matthew STOVER

Matthew Woodring Stover (n. 1962) este un romancier de fantasy și science-fiction american. El este mai cunoscut pentru cele patru romane ale sale Star Wars, inclusiv pentru romanizarea Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith. A scris mai multe romane fantastice, printre care Iron Dawn și Jericho Moon. A scris patru povești hibrid de SF / fantasy cu un erou numit Caine: Heroes Die, Blade of Tyshalle și Caine Black Knife, cu cea mai recentă, Caine`s Law, lansată pe 4 aprilie 2012. Opera lui Stover subliniază adesea ambiguitatea morală, veridicitatea psihologică și exploziile de violență intensă.

Stover este profund interesat de diverse forme de arte marțiale, fiind instruit în Degerberg Blend, concept care folosește gândirea din spatele lui Jee Kune Do sau a lui Bruce Lee.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.