Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

LABIRINTUL RĂULUI

Număr pagini: 304 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Războiul iscat în Atacul Clonelor se apropie de apogeu: Forțele separatiste neistovite își continuă asaltul asupra Republicii șovăitoare, iar triumviratul diabolic alcătuit din Contele Dooku, Generalul Grievous și Maestrul lor, Darth Sidious, își finisează strategia pentru a învinge.

În Episodul III - Răzbunarea Sith - soarta protagoniștilor din ambele tabere va fi pecetluită. Înainte de asta, evenimente cruciale care preced acel moment esențial se desfășoară într-un labirint al răului...

Capturarea Viceregelui Federației Comerciale, membru al Consiliului Separatist Nute Gunray, este misiunea care îi aduce pe Obi-Wan Kenobi și pe Anakin Skywalker pe Cato Neimodia. Dar trădătorul aliat al Sithilor este la fel de alunecos ca întotdeauna, evitându-i pe urmăritorii lui Jedi tot așa cum aceștia evită un dezastru. Cu toate acestea, eforturile lor îndrăznețe le oferă o răsplată neașteptată: un holotrans ceiver purtător de informații vitale, care ar putea înlesni atingerea scopului suprem al forțelor Republicane: găsirea lui Darth Sidious.

Mergând pe urma indiciilor pe care le primesc, Anakin și Obi-Wan călătoresc din fabricile de droizi de pe Charros IV până pe sistemele îndepărtate ale Inelului Exterior... fiecare pas aducându-i mai aproape de ascunzătoarea Lordului Sith - pe care îl suspectează a fi tras sforile răzvrătirii separatiste. Cu toate acestea, în ciuda acestui joc de șah ce antrenează toată galaxia - abundând de atacuri, contraatacuri, ambuscade, sabotaje și răzbunări - Sidious rămâne mereu cu un pas înainte. Apoi totul ia o turnură neașteptată. Pentru că Sidious și pionii săi au pus în mișcare o campanie diabolic orchestrată pentru a destrăma și copleși forțele Jedi - și de a îngenunchea Republica.

James LUCENO

James Luceno (născut în 1947) este un autor de best-sellers, conform New York Times, cunoscut pentru romanele sale și cărțile de referință legate de franciza Star Wars și de Universul Star Wars Expanded, creator de seriale de televiziune animate, Robotech. Luceno este, de asemenea, autorul mai multor romane originale, romanizări pentru film și pentru diferite francize. A mai scris pentru seriale de desene animate TV.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.