Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

LUCRURI MĂRUNTE, REZULTATE MĂREȚESemnificația evenimentelor minore

1900 lei

Descriere

Viața nu este o serie de reacții entuziaste la evenimente majore sau circumstanțe traumatizante. Este o serie nesfârșită de lucruri minore care determină în ultimă instanță ceea ce știm, intuiția, fericirea și soarta noastră. În fiecare zi, lucrurile mărunte pe care le facem sau le spunem îi afectează pe cei din jurul nostru.

Nimeni nu trăiește dincolo de societate. Prin urmare, acțiunile noastre îi afectează pe alții. Felul în care ne îmbrăcăm, vorbim sau ne purtăm determină modul în care cei din jur ne vor percepe. Dacă neglijăm importanța lucrurilor mărunte, consecințele vor fi cu siguranță mărețe.

Această carte dezvăluie teoria "lucrurilor mărunte" prin identificarea părților sale componente, punându-le sub semnul întrebării, oferind nenumărate exemple extrase din viețile oamenilor cunoscuți nouă tuturor, dar și din ale unor anonimi. Scopul cărții este acela de a ajuta încă de la prima lectură, dar mai ales de a fi recitită ori de câte ori apar probleme noi și descurajarea tinde să pună stăpânire pe noi.

Roger FRITZ

 

Roger Fritz este considerat o autoritate în domeniul managementului bazat pe performanțe și al schimbării individuale. Sfaturile sale au funcționat atât pentru companii din Topul 500, cât și pentru afacerile de familie. Dr. Fritz a lucrat cu peste 300 de clienți și își face timp în fiecare lună pentru seminarii și prezentări. Scrie articole în reviste de specialitate care ajung la milioane de cititori. A publicat 38 de cărți care au fost traduse în 17 limbi.

Prezentările pe care le susține Roger sunt un amestec unic de umor, motivare, sfaturi practice și insistență asupra responsabilității personale.

 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.