Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

LUPTĂ PENTRU VISUL TĂUConcentrarea, disciplina, încrederea și curajul de care ai nevoie ca să îți îndeplinești scopurile

3500 lei

Descriere

Ruben Gonzalez, autorul bestsellerului Curajul de a reuși, dar și câștigătorul mai multor premii de specialitate, ne arată ce putem face pentru a avea o putere de concentrare mai mare, pentru a da dovadă de disciplină, încredere și curaj - trăsături esențiale dacă vrem să ne atingem scopurile. Putem prelua controlul asupra propriilor vieți aflând secretele succesului de la un sportiv de excepție, al cărui succes s-a extrapolat ulterior și în mediul de business.

Ne putem însuși acum secretele succesului de la o persoană perfect îndreptățită să vorbească despre ele. Ruben Gonzalez nu numai că nu a fost un sportiv talentat, ci, mai mult, s-a apucat să se antreneze pentru proba de sanie abia când a împlinit 21 de ani. În ciuda tuturor circumstanțelor, după patru ani concura la Jocurile Olimpice de la Calgary. La 47 de ani s-a înscris în aceeași competiție, de data această la Vancouver. Dacă principiile prezentate în această carte au funcționat în cazul lui, atunci ți se pot aplica și ție. Vei găsi aici modalități testate în timp pentru:

· Consolidarea încrederii și eliminarea temerilor
· Amplificarea pasiunii și a hotărârii
· Atingerea potențialului maxim
· Transformarea înfrângerii în victorie
· Îndeplinirea ambițiilor de-o viață

Ruben GONZALEZ

Campion național la sanie și de patru ori medaliat olimpic, Ruben Gonzalez a început să se antreneze pentru prima dată la acest sport la vârsta de 21 de ani. Patru ani mai târziu, participa la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary. La 39 de ani, concura alături de sportivi de 20 de ani la Olimpiada din Salt Lake City, iar la 47 de ani participa la competiția olimpică de la Vancouver.

Orator profesionist și autor extrem de prolific, Ruben se folosește de experiența sa olimpică pentru a inspira publicul să gândească diferit, să trăiască viață cu pasiune și să aibă curajul de a face tot ceea ce trebuie pentru a-și îndeplini propriile țeluri.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.