Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MANTIA ÎNȘELĂCIUNII

Număr pagini: 272 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

James Luceno, unul dintre cei mai populari autori, potrivit New York Times, oferă o nouă aventură din Star Wars, care dezvăluie întâmplările și intrigile ce s-au desfășurat chiar înainte de Episodul I: Amenințarea Fantomei.

Cuprinsă de lăcomie și corupție, Republica Galactică se destramă. În sistemele îndepărtate, unde Federația Comercială deține supremația asupra rutelor comerciale, tensiunea crește - în timp ce pe confortabilul Coruscant, centrul spațiului civilizat și sediul conducerii Republicii, câțiva senatori par deciși să investigheze problema. Iar cei care îl bănuiesc pe cancelarul suprem Valorum că joacă un rol în uneltire sunt uluiți mai ales când maestrul Jedi Qui-Gon Jinn și ucenicul său, Obi-Wan Kenobi, împiedică o tentativă de asasinare a cancelarului.

Odată cu accentuarea crizei, Valorum convoacă de urgență un summit comercial. Când toți se adună, conspiratiile pecetluite cu bani mulți se înmulțesc vertiginos și nimeni nu este dincolo de suspiciune. Însă cea mai mare amenințare rămâne necunoscută pentru toată lumea, în afară a trei membri ai Federației Comerciale care au intrat într-o alianță tulbure cu un lord întunecat. În vreme ce grupul de trei va fi mulțumit cu mai mulți bani și mai puține probleme, Darth Sidious are planuri mărețe, groaznice. Este o vreme care îi pune la încercare pe toți cei ce se luptă să păstreze Republica unită - nimeni alții decât Cavalerii Jedi, cei care au fost mult timp singura speranță a galaxiei de a păstra pacea și dreptatea. Totuși, în ciuda tuturor eforturilor, întâlnirea la nivel înalt se ve sfârși într-un haos aprig, care depășește temerile tuturor.

James LUCENO

James Luceno (născut în 1947) este un autor de best-sellers, conform New York Times, cunoscut pentru romanele sale și cărțile de referință legate de franciza Star Wars și de Universul Star Wars Expanded, creator de seriale de televiziune animate, Robotech. Luceno este, de asemenea, autorul mai multor romane originale, romanizări pentru film și pentru diferite francize. A mai scris pentru seriale de desene animate TV.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.