Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MANUALUL CAPITALISTULUIÎnvață cum să te ajuți singur!

Stoc epuizat

Descriere

În Manualul capitalistului, Rich DeVos pune în discuție problema capitalismului generos. Nu înseamnă capitalism un fel de legea junglei, fiecare pentru el? Pentru unii ar suna mai degrabă ca o contradicție în termeni; pentru Rich DeVos este o filozofie de viață. Co-fondator al corporației Amway, el oferă mai mult decât o viziune pe care ne-o împărtășește în această carte extraordinară.

Este un plan. Un plan dovedit. Un plan care l-a făcut unul dintre cei mai bogați oameni din America și care a făcut ca Amway să devină unul dintre cele mai mari succese. Rich DeVos arată cum energia, ambiția și spiritul de întreprinzător se pot asocia pe o cale a capitalismului și valorilor morale. Povestea sa și a celorlalți parteneri din întreagă lume este o poveste despre atingerea succesului și despre ce reprezintă acesta. El arată că acest gen de abordare este singura soluție pentru problemele zilelor noastre.

Unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri ai tuturor timpurilor. Nu numai că a construit un imperiu, ci a făcut-o într-un mod care influențează în mod pozitiv viața a milioane de oameni. Conține multe povestiri bune care arată modul în care a ajuns unde este. -

Steve Hill

Excelentă lectură. Rich Devos este o persoană specială. Are atât de multă integritate și dedicație omului. Nu veți fi dezamăgit!

Reader of truth

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.